E-facturatie binnen Unit4 Financials – directe integratie

Veel bedrijven verwarren e-facturatie met het versturen van een factuur als pdf. Maar e-facturatie gaat veel verder. Speciaal voor Unit4 Financials gebruikers organiseren wij het webinar ‘E-facturatie binnen Unit4 Financials – directe integratie’, waarin uitleg geven over e-facturatie in combinatie met Unit4 Financials.

Vele organisaties gingen u al voor in het profiteren van de voordelen van e-facturatie. Wanneer stapt u over?

Tijdens het webinar vertellen wij u graag meer over onze e-facturatie oplossing met directe integratie in Unit4 Financials. Daarmee is het mogelijk om facturen digitaal te versturen, te ontvangen én automatisch te verwerken volgens een gestandaardiseerde opmaak (PDF, XML of PEPPOL-bestand). Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een iDeal link toe te voegen aan de factuur waardoor uw particuliere klant of burger/relatie de factuur snel en eenvoudig kan betalen.

Wat kunt u verwachten?

  • Wat is e-facturatie?
  • Voordelen van e-facturatie
  • E-facturatie binnen Unit4 Financials
    • Direct e-facturen verwerken met Diesis E- invoicing Connector
    • E-facturen genereren, opmaken en mét bijlagen versturen met Diesis Invoice Portal

Uiteraard is er gedurende het webinar gelegenheid tot het stellen van vragen. Collega Paul van der Lee zal ze graag beantwoorden.

Hou mij op de hoogte

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend. Heeft u nu al interesse in een webinar of demo over geautomatiseerde verkoopfactuurverwerking? Dat kan! Klik hiervoor op onderstaande button:

Webinar/demo aanvragen