Webinar: Robotic Process Automation en Unit4 Financials

Werkt u met Unit4 Financials en bent u waardevolle tijd kwijt met repeterende administratieve handelingen waardoor u minder tijd kunt besteden aan werkzaamheden die echt van meerwaarde zijn voor uw organisatie? Ontdek dan de voordelen van het inzetten van Robotic Process Automation in combinatie met Unit4 Financials tijdens onze webinar.

Datum: donderdag 22 april 2021
Tijd: 10.00 – 11.00 uur

Ontdek de toepasbaarheid van Robotic Process Automation binnen Unit4 Financials

Veel handmatige handelingen in de financiële processen kunnen geautomatiseerd worden met inzet van software robots. Denk bijvoorbeeld aan het aanmaken van debiteuren op basis van ingevulde formulieren of het op het juiste moment boeken van periodieke documenten.

In dit gratis webinar laat Paul van der Lee u samen met collega Mark Tollenaar van ons zusterbedrijf Coforce zien hoe Robotic Process Automation (RPA) toegepast kan worden in combinatie met Unit4 Financials.

Wat kunt u verwachten?

  • Uitleg over de mogelijkheden van Robotic Process Automation
  • Voorbeelden toepasbaarheid in combinatie met Unit4 Financials

Uiteraard is er gedurende het webinar gelegenheid tot het stellen van vragen.

Meld u aan!

Via onderstaande button kunt u zich aanmelden. Wanneer u zich heeft aangemeld ontvangt u per e-mail en bevestiging met alle informatie die u nodig heeft om aan het webinar deel te kunnen nemen.

Aanmelden