Training Unit4 Financials

Regelmatig organiseren wij Unit4 Financials trainingen exclusief voor Unit4 Financials super users en (functioneel) beheerders.

Tijdens deze trainingen wordt ruim aandacht besteed aan hoe u het werken met Unit4 Financials kunt optimaliseren. De training is bedoeld om handvatten te krijgen om zo nog beter gebruik te kunnen maken van alle mogelijkheden die beschikbaar zijn binnen de software. Omdat onze trainers allemaal ruime praktijk ervaring hebben op het gebied van Unit4 Financials kunt u ook direct met de opgedane kennis aan de slag.

Details

Locatie: Brasserie Het Koetshuis, Oortlaan 2 in Ede
Tijden: 09:30 uur tot 16:30 uur
Kosten:  €595,-* per persoon ** (inclusief lunch + afsluitende borrel)

*  Voor klanten met een Managed Services contract is deze training kosteloos
** Indien er meerdere personen per organisatie deel willen nemen zijn de kosten op aanvraag

Het programma

Wij verzorgen op trainingsdagen een ochtendprogramma en een middagprogramma. De definitieve invulling van het programma is nog niet bekend. Suggesties/wensen ten aanzien van het programma zijn van harte welkom.

Training op eigen locatie

Los van de Unit4 Financials trainingen die wij verzorgen in onze Brasserie het Koetshuis, is het ook mogelijk om een training op uw eigen locatie te verzorgen. Zo kunt u direct in uw eigen Unit4 Financials/Coda omgeving aan de slag. Neem hiervoor contact met ons op.

Online trainingen

Speciaal voor Functioneel beheerders en Gebruikers van Unit4 Financials organiseren wij  regelmatig online Unit4 Financials trainingen. U kunt eenvoudig vanaf uw (thuis)werkplek deelnemen. Klik hier voor meer informatie en/of data