Geautomatiseerde factuurverwerking voor overige branches

Het proces van het ontvangen en verwerken van orders tot aan de betaling van de klant, en alle tussenliggende handelingen, wordt aangeduid als het ‘order to cash’, ook wel het O2C proces.

Facturatie is een (belangrijk) onderdeel van dit proces. Het traditionele proces van het verwerken van verkoopfacturen is vaak tijdrovend en arbeidsintensief. Met onze oplossing Billing bieden wij organisaties een geautomatiseerde oplossing waarmee wij onder andere onderstaande zaken kunnen oplossen.

Welke factoren zijn voor u herkenbaar? Schrijf u dan in voor één van de webinars en kom erachter hoe u uw facturenstroom zou kunnen automatiseren.

  1. Factuurinformatie uit diverse bronsystemen verzamelen
  2. Overtypen van gegevens, foutgevoeligheid
  3. Verschillende lay-outs van de facturen
  4. Multi-company, multi-currency en multi-character
  5. Verschillende BTW scenario’s waar u rekening mee dient te houden

Webinar ‘Geautomatiseerde verkoopfactuurverwerking’

Bent u benieuwd hoe onze oplossing functioneert bij andere organisaties? Op 12 november om 10:00 uur en 14:00 uur en op 14 november om 10:00 uur en 14:00 uur gaat collega Paul van der Lee u hier, tijdens een gratis webinar, graag meer over vertellen. Tijdens dit webinar laat hij u via een presentatie en demonstratie kennismaken met de oplossing. Ook zal hij u laten zien, d.m.v. een use case, hoe één van onze klanten gebruik maakt van Billing en wat het hen heeft gebracht.