Seminar: Operational excellence en klantgerichtheid vergroten in uw organisatie

Dit seminar wordt exclusief georganiseerd voor alle klanten en relaties van InnovestIT Group. Hieronder vallen de bedrijven ICreative, Easy Systems, Diesis en Coforce. Daarnaast is dit event ook toegankelijk voor klanten en relaties van iPM Partners.

U weet dat operational excellence en klantgerichtheid in uw organisatie essentieel zijn, om zo een duurzaam concurrentievoordeel te behalen. Maar hoe bereikt u via de juiste aanpak de resultaten die u wilt? Welke KPI’s werken en laten uw organisaties effectiever samenwerken? Hoe kunt u software robots inzetten om uw medewerkers vrij te maken voor waarde-toevoegende activiteiten en ze de aandacht laten geven aan uw klanten die ze verdienen?

Waar en wanneer?

Datum: donderdag 4 juli 2019 12.00 – 17.30 uur
Locatie: Brasserie ‘De Heestereng’
Oortlaan 2-4 in Ede

Robotic Process Automation voor optimale dienstverlening

Tijdens dit seminar nemen wij u samen met iPM Partners mee in onze visie op het besturen van organisaties, waarbij medewerkers en gerobotiseerde werkprocessen (RPA) zorgen voor een optimale dienstverlening en tevreden klanten.

Waarom is dit interessant?

Nu de markt enorm is aangetrokken hebben veel organisaties de focus gericht op de korte termijn en de eigen interne organisatie. Er is behoefte aan verandering en versnelling maar tegelijkertijd worden organisaties uitgedaagd nu er een tekort aan medewerkers is ontstaan. Aandacht voor de langere, meer strategische termijn is belangrijker dan ooit geworden. Robotic Process Automation is enerzijds technologie die helpt om taken efficiënter, effectiever en goedkoper uit te voeren maar ook een bijdrage levert in een cultuur verandering waarbij processen continu verbetert worden.

Wat neemt u mee uit het seminar?

Wij begrijpen dat u uiteindelijk betere resultaten voor uw klanten, medewerkers en uw organisatie wilt bereiken. Dit doen we door handvatten aan te reiken hoe u uw medewerkers kunt aanmoedigen om tot betere resultaten te komen. Wij laten zien hoe u uw organisatie beter kunt laten presteren. We leggen uit welke KPI’s u nodig hebt om uw afdelingen beter te laten samenwerken. Daarnaast laten wij zien wij u hoe slimme software kunt inzetten om medewerkers vrij te spelen. En kunt u ervaren dat deze software robots ook de repetitieve handmatige acties wegneemt, waardoor de talenten van uw medewerker beter dan ooit worden benut.

Kom naar dit exclusieve seminar en ga geïnspireerd de zomer in!

Programma

12.00  Ontvangst/binnenloop met een informeel lunchbuffet

13.00 Welkomstwoord door Erik van Doorn, oprichter Coforce

13.05 Visie dialoog tussen Erik van Doorn en Peter Geelen, Oprichter & bedenker iPM-methode
Een klantgerichte strategie is het vak van iPM en Coforce kan de uitvoering verbeteren via de inzet van software robots, ook wel Robotic Process Automation (RPA) genoemd. Hoe kunnen die twee onderwerpen elkaar versterken?

13.15 Hoe kun je strategie omzetten in resultaat? Door Fred Vijvers, iPM Partners
Hét geheim van excellent presterende bedrijven is een klantgerichte strategie en discipline in de uitvoering. Maar hoe komt u daartoe?

14.00 Slimmer werken dankzij RPA door Martin van Esschoten, Coforce
Hoe kunnen repetitieve handmatige werkzaamheden door een virtuele medewerker worden overgenomen? Wat zijn de mogelijkheden voor uw organisatie? 

14.20 Customer stories door Joost Dorrestijn, Coforce
Aan de hand van een aantal projecten nemen wij u mee in de mogelijkheden van RPA. Welke veelvoorkomende en terugkerende administratieve taken hebben wij recentelijk gerobotiseerd? Welke impact heeft het gehad op de klantervaring, medewerkers-tevredenheid, resultaten en Ambities van de organisatie? 

14.45 Uitleg workshops en aansluitend pauze

15.00 Workshops. U heeft hierbij de keuze uit een 3-tal workshops:

  1. Geschikte processen identificeren voor software robots – door Coforce / iPM Partners
    Welke repetitieve processen en taken zijn geschikt voor RPA? En met welk proces kunt het beste starten? Het kiezen van een geschikt proces voor RPA kan een grote uitdaging zijn. In deze workshop nemen we gezamenlijk de eerste stappen.
  2. KPI’s die wel werken – door Peter Geelen, iPM Partners
    In deze workshop wordt ingegaan hoe u KPI’s opzet die samenwerking wél bevorderen, hoe u uw klanten beter bedienen en waarmee u ‘knoppen’ krijgt waarmee u écht kunt sturen en uw organisatorische ambities kunt realiseren.
  3. Build your own robot – door Coforce
    Op uw eigen laptop een robot configureren. In een uur tijd gaan we gezamenlijk een robot configureren. Deze korte sessie geeft een indruk hoe robot geconfigureerd worden en daarna kan de trial license meegenomen worden om zelfstandig aan de hand van een tutorial een robot geconfigureerd worden.

16.00 Afronding deelsessies

16.10 Plenaire afronding met korte terugkoppeling uit deelsessies

16.15 Borrel en netwerken

Geïnteresseerd?

Er zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Schrijf u dus snel in!