Webinar Geautomatiseerde factuurverwerking

Kost het opstellen van de verkoopfacturen u veel tijd en zijn het veel handmatige handelingen? Denk hierbij aan het verzamelen van gegevens uit verschillende bronsystemen, handmatig overtypen van gegevens, veel verschillende afspraken met klanten en/of veel handmatige acties voor het uiteindelijk versturen van de facturen?

Zorgt deze manier van werken voor onnodig veel fouten, vragen vanuit klanten en vervolgens weer het versturen van creditfacturen? Tijdens dit webinar laten wij u zien hoe onze Billing oplossing deze stappen automatiseert en u van een hoop gemak voorziet.

In de praktijk zien wij bij onze klanten een directe besparing, afhankelijk van het volume en de complexiteit van de facturen. Bij een van onze klanten levert de Billing oplossing een besparing op van 8 minuten per factuur, met het volume van circa 52.000 facturen per jaar levert hen dit een besparing op van bijna 7.000 uur.

Webinar ‘Bespaar uren op uw verkoopfacturen’

Het volgende kunt u verwachten tijdens dit webinar:

  1. Mogelijkheden van de oplossing
  2. Praktijkvoorbeelden bij onze klanten
  3. Korte demonstrate van de oplossing

Bent u benieuwd geworden naar onze oplossing? U kunt maar liefst uit 4 verschillende data kiezen om dit webinar te volgen, namelijk maandag 18 november om  14:00 uurdinsdag 19 november om 10:00 uur en 14:00 uur en maandag 25 november om 14:00 uur. Via een presentatie en demonstratie laat collega Paul van der Lee u kennismaken met onze oplossing voor het automatiseren van uw uitgaande facturatie.