Unit4 ERP

Til je organisatie naar een hoger niveau met ERP software dat bij je past.

Unit4 ERP is een Enterprise Resource Planning tool die uitermate geschikt is voor, met name, dienstverlenende organisaties. Diesis is als jarenlange partner van Unit4 en daarmee de ideale partner om de overstap naar Unit4 ERP mee te maken.

Wil je meer informatie? Download dan de brochure.

Download Brochure

 

Een van de key factoren om betere bedrijfsresultaten te behalen is medewerkers een goede werkomgeving te bieden en om te investeren in tools die de werkervaring verbeteren.

Maak kennis met Unit4 ERP

Unit4 ERP is ERP software dat speciaal is ontworpen voor organisaties die voortdurend worden geconfronteerd met interne en externe veranderingen. Het aanpassingsvermogen dat in Unit4 ERP is ingebouwd door de unieke architectuur, betekent dat je operationele veranderingen eenvoudig door kunt voeren. Denk aan het aanpassen van datastructuren en workflows, het toevoegen van extra datavelden of het doorvoeren van veranderingen in toegang tot gegevens en beveiliging. Unit4 ERP automatiseert wijzigingen consequent in de gehele organisatie. De ERP software is dan ook zeer geschikt voor organisaties die tools nodig hebben die als puzzelstukjes in elkaar passen en gebruiksvriendelijk en makkelijk aanpasbaar zijn. Daarbij stelt de geavanceerde ERP software tooling en gegevensvisualisatie je in staat om de meest actuele gegevens te presenteren in het meest geschikte formaat voor de betrokkenen. 

Unit4 ERP werkt volledig in de cloud, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot belangrijke financiële gegevens.

Unit4 ERP - Financieel Management

Dit boekhoudsysteem stelt financieel managers en CFO's in staat om de controle te behouden en een volledig overzicht te hebben van de financiën van hun organisatie. De ERP software dekt de volledige Record to report cyclus af inclusief grootboek, crediteuren- en leveranciersbeheer, debiteuren- en klantenbeheer, vaste activa, bankreconciliatie en afschriftenverwerking, naleving en slimme factuurverwerkingsdiensten. 

Geavanceerde tooling en gegevensvisualisatie stellen je in staat de meest actuele gegevens te presenteren in het meest geschikte formaat voor de betrokkenen.

Datastructuren en workflow processen zijn gemakkelijk aan te passen en extra datavelden kunnen eenvoudig worden toegevoegd zonder verstoring van bestaande gegevens. De ERP software automatiseert wijzigingen consequent in de hele organisatie zodat eindgebruikers worden aangespoord om data nauwkeurig en consistent in te voeren.

Unit4 ERP Financieel Management

 

Unit4 ERP Projectmanagement

 

Unit4 ERP -  Projectmanagement

Naast financieel management is Unit4 ERP ook ontwikkeld voor het beheren van de volledige projectcyclus. Van de creatie van een project tot de projectafsluiting.

Unit4 ERP Projectmanagement is geschikt voor zowel kleine projecten tot grote complexe contracten waarbij verschillende juridische entiteiten betrokken zijn. 

De ERP software biedt een gecentraliseerde bron voor alle projectdata en een flexibele rapportagefunctie met bijbehorend dashboard.  Verder dekt de oplossing de volgende zaken af; project planning, project werkruimtes, medewerkers planning, budgettering en prognoses, werelwijde projecten, erkenning van inkomsten, projectfacturering, referentieprojecten en tijd en onkosten.

Met Unit4 ERP Project Management worden projecten transparanter, geoptimaliseerd en uiteindelijk ook winstgevender.

Unit4 ERP - Procurement

De inkoop module van Unit4 ERP helpt je om controle te krijgen over je kosten en voorziet in een gestroomlijne operatie. Het is een volledig geïntegreerde oplossing die alle fasen van de inkoopcyclus ondersteunt, automatiseert en standaardiseert. Denk aan het aanvragen van inkopen, intern goedkeuren, beheer van contracten en inkomende facturen en het betalen van leveranciers.

De ERP software is zowel geschikt voor centrale als decentrale inkoopprocessen, als voor (incidentele) gebruiker op afstand. Unit4 ERP Procurement stelt je in staat om de concurrentie voor te blijven door meer controle te krijgen over je kosten én beter te kunnen profiteren van mogelijke inkoopvoordelen.

Unit4 ERP Procurement

 

Unit4 ERP HR en salarisadministratie

 

Unit4 ERP - HR en salarisadministratie

De module voor HR en salarisadministratie helpt je met het plannen, beheren en optimaliseren van je personeelsinzet. Daarnaast vereenvoudigt het je personeelsadministratie.

Manage afwezigheid, identificeer patronen en trends en automatiseer terugkerende handelingen met betrekking tot registratie, goedkeuring, verwerking, boeking en betaling van reiskosten. En zorg dat jouw collega's keurig op tijd worden betaald via een naadloos geïntegreerde payroll module. 

Onze Unit4 ERP dienstverlening

Of je nu van reeds bestaande ERP software over wilt stappen naar Unit4 ERP, op zoek bent naar een specialist om de migratie van Unit4 Financials naar Unit4 ERP te begeleiden of al even gebruik maakt van Unit4 ERP en een partner zoekt voor optimalisatie en/of om het beheer aan uit handen te geven, wij helpen graag.

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over Unit4 ERP?

Neem dan contact met ons op, wij laten je graag de mogelijkheden zien.

Vraag een adviesgesprek aan