Unit4 Financial Planning & Analysis

Neem de controle over de bedrijfsplanning en prognoseprocessen in uw hele organisatie met FP&A software.

Geen enkele rol binnen organisaties is meer aan verandering onderhevig geweest als de rol van Finance. Was het vroeger vooral terugkijken op en rapporteren van gegevens, vandaag de dag vervult u als financieel professional een veel meer strategische rol.

De gegevens die u (re)produceert helpen managers betere beslissingen te nemen en Financial Planning en Analysis software is daarmee onmisbaar geworden. Neem de controle over de bedrijfsplanning en prognoseprocessen in uw hele organisatie met FP&A software.

Waarom kiezen voor FP&A software?

FP&A processen kunnen niet alleen waarde toevoegen aan uw eigen afdeling Finance, maar ook aan andere afdelingen binnen uw organisatie zoals Sales tot HR. 

Daarmee is FP&A een afdeling overstijgend platform geworden voor de totale organisatie. Dat op zich is al een reden om met FP&A software te gaan werken. Maar er zijn meer redenen:

 • Einde aan handmatige processen;
 • Alle data op één plek;
 • Eenvoudig visualiseren en delen van gegevens.

Geïntegreerd in Unit4

Unit4 Financial Planning & Analysis (Prevero) is een intuïtief en gebruiksvriendelijk Corporate Performance Management (CPM) platform met geïntegreerde business intelligence (BI).

Het stelt organisaties in staat om de volledige controle te krijgen over hun bedrijfsplanning en prognoseprocessen en ondersteunt hen met geavanceerde analyse- en rapportagemogelijkheden. Alles in één oplossing.

Met Financial Planning & Analysis kunt u op een betere en snellere manier de cijfers aan het werk te zetten. Het helpt met slimmer prestatiemanagement, planning, budgettering en prognoses, financiële consolidatie, rapportage, visualisatie en analyse.

Ik wil graag meer weten

 

Unit4 Financial Planning & Analysis

De mogelijkheden van Unit4 Financial Planning & Analysis 

Hoe u Unit4 FP&A in kunt zetten

Aanbestedingsmanagement

 • Verbeter de controle en verhoog de efficiëntie tijdens het hele aanbestedingsproces.
 • Stimuleer naleving door een betere ervaring te bieden die de acceptatie door gebruikers maximaliseert.
 • Begrijp welke leveranciers de beste waarde bieden, houd grip op uw uitgaven en stroomlijn uw goedgekeurde leveranciers.
 • Geef uw aanbestedingsmanagers de feiten en inzichten om effectiever te onderhandelen met voorkeursleveranciers.
Aanbestedingsmanagement

Factureringsbeheer

 • Maak het makkelijker voor uw teams om facturatiedocumenten op te halen en bij te houden. Gebruik workflows om rekeningen goed te keuren en deze sneller gereed te maken voor verzending.
 • Help uw bedrijf en financiële medewerkers om efficiënter samen te werken. Verbeter de nauwkeurigheid van facturen om klantengeschillen te verminderen en betalingen sneller te ontvangen.
 • Plaats facturen rechtstreeks terug in uw boekhouding voor nauwkeurige rapportage.
Factureringsbeheer

Vermogensbeheer

 • Beheer activa met vertrouwen in bedrijven, landen en valuta's met volledige controle over kapitalisatie, vervreemding en afschrijving.
 • Gebruik automatisering om de hoeveelheid tijd die uw medewerkers besteden aan administratieve taken, zoals afschrijving, te verminderen.
 • Integreer activatracering met boekhouding, aanbesteding en andere financiële functies voor volledige financiële controle en zichtbaarheid.
GettyImages-655798939

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Unit4 Financials?

Neem dan contact met ons op, wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Contact opnemen