Unit4 Financials

Diesis is specialist in Unit4 Financials Consultancy.

U kunt bij ons terecht voor implementatie, beheer, upgrades & updates en de transitie naar de cloud m.b.t. Unit4 Financials.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

Ik wil graag meer weten

 

Financieel management met Unit4 Financials biedt veel meerwaarde in het verlichten van uw (financiële) administratieve lasten.

Met Financials kiest u voor een best-in-class oplossing die naadloos werkt met de door u gekozen branche- en rolspecifieke applicaties. Het maakt dagelijks financieel beheer en realtime inzicht voor uw team mogelijk. Het stelt u en uw team in staat om een omslag te maken van het traditionele achteraf analyseren van gegevens naar het vooruitkijkend komen tot inzichten en adviezen voor uw organisatie.

Financials geeft u veelzijdige inzichten uit één bron, zo krijgt u het volledige plaatje. Verder is Financials ontworpen om te kunnen groeien en te veranderen zodat processen kunnen worden geschaald en aangepast naar uw bedrijf. Het ondersteunt u proactief in te nemen besluiten door flexibele, realtime financiële informatie.

Hiervoor kunt u bij ons terecht

Van aanschaf tot aan beheer


Door onze jarenlange ervaring met Unit4, kunt u bij ons terecht voor het volledige traject van aanschaf, implementatie, inrichting en beheer.

Overweegt u de aanschaf van Unit4 software? Neem dan contact met ons op voor een advies  op maat.

Lees meer

Extra services

 

Een complex financieel programma, vraagt zo nu en dan om extra ondersteuning. Onze medewerkers en consultants helpen u graag verder. Denk hierbij aan ondersteuning op het gebied van installatie, implementatie, optimalisatie en beheer.

Lees meer

Aanvullende oplossingen


Speciaal voor Unit4 Financials hebben wij een aantal oplossingen ontwikkeld die aanvullend op de software gebruikt kunnen worden.
Stuk voor stuk een waardevolle aanvulling op uw Unit4 Financials omgeving.

Lees meer

Wat biedt Unit4 Financials?

Compromisloos financieel beheer

 • Eén grootboek: breng slechts één keer wijzigingen aan, voor realtime financiële informatie die altijd in evenwicht is.
 • Multi-functioneel: classificeer, meet en analyseer uw hele bedrijf, terwijl u toch lokaal aan de plaatselijke vereisten voldoet.
 • Interoperabel: blijf waarde toevoegen aan uw gespecialiseerde systemen zonder deze te beïnvloeden of te worden beïnvloed wanneer ze moeten worden gewijzigd of vervangen.

 

Unit4 Financials - Bankafschriftverwerking

Financiële boekhouding

 • Krijg het financiële plaatje realtime: van hoog level tot aan de originele brondocumenten toe.
 • Gebruik 'Flexi-velden' om complete en relevante informatie vast te leggen, zodat uw mensen sneller en makkelijk beslissingen kunnen nemen.
 • Haal de stress uit periodeafsluiting met enkel een financieel model dat ervoor zorgt dat uw boekhouding altijd up-to-date en in balans is.
Financiële boekhouding

Aanbestedingsmanagement

 • Verbeter de controle en verhoog de efficiëntie tijdens het hele aanbestedingsproces.
 • Stimuleer naleving door een betere ervaring te bieden die de acceptatie door gebruikers maximaliseert.
 • Begrijp welke leveranciers de beste waarde bieden, houd grip op uw uitgaven en stroomlijn uw goedgekeurde leveranciers.
 • Geef uw aanbestedingsmanagers de feiten en inzichten om effectiever te onderhandelen met voorkeursleveranciers.
Aanbestedingsmanagement

Factureringsbeheer

 • Maak het makkelijker voor uw teams om facturatiedocumenten op te halen en bij te houden. Gebruik workflows om rekeningen goed te keuren en deze sneller gereed te maken voor verzending.
 • Help uw bedrijf en financiële medewerkers om efficiënter samen te werken. Verbeter de nauwkeurigheid van facturen om klantengeschillen te verminderen en betalingen sneller te ontvangen.
 • Plaats facturen rechtstreeks terug in uw boekhouding voor nauwkeurige rapportage.
Factureringsbeheer

Vermogensbeheer

 • Beheer activa met vertrouwen in bedrijven, landen en valuta's met volledige controle over kapitalisatie, vervreemding en afschrijving.
 • Gebruik automatisering om de hoeveelheid tijd die uw medewerkers besteden aan administratieve taken, zoals afschrijving, te verminderen.
 • Integreer activatracering met boekhouding, aanbesteding en andere financiële functies voor volledige financiële controle en zichtbaarheid.
GettyImages-655798939

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Unit4 Financials?

Neem dan contact met ons op, wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Contact opnemen