Unit4 Financials

Diesis is premier partner voor Unit4 Financials Consultancy.

Gespecialiseerd in de implementatie, beheer, upgrades en transitie van on-premise naar de cloud van Unit4 Financials.

Wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op. 

Plan een adviesgesprek in

 

De finance software Unit4 Financials biedt veel meerwaarde in het verlichten van de financiële administratieve lasten.

Met Unit4 Financials kies je voor een best-in-class financiële ERP oplossing die naadloos kan aansluiten op de bestaande branche- en rolspecifieke applicaties. Het maakt dagelijks financieel beheer en realtime inzicht voor het gehele team mogelijk én makkelijk. Met Unit4 Financials ben je in staat om een omslag te maken van het traditionele achteraf analyseren van gegevens naar het vooruitkijkend komen tot inzichten en adviezen voor de organisatie.

Unit4 Financials geeft je veelzijdige inzichten uit één bron, zo krijg je het volledige plaatje. Verder is de finance software ontworpen om te kunnen groeien en te veranderen zodat processen kunnen worden geschaald en aangepast naar jouw bedrijf. Het ondersteunt proactief in te nemen besluiten door flexibele, realtime financiële informatie.

Unit4 Financials consultancy

Unit4 Financials, voorheen bekend als Coda Financials, is best-of-class finance management software. Diesis is een Go-To-Market premier partner van Unit4 en is onder anderen gespecialiseerd in implementatie, beheer en upgrades van Unit4 Financials. Daarnaast begeleiden wij organisaties in de transitie van on-premise naar de cloud.

Van aanschaf tot beheer

Door onze jarenlange ervaring met Unit4 Financials kun je bij ons terecht voor het volledige traject van aanschaf, implementatie, inrichting en beheer van de finance software. Overweeg je de aanschaf van Unit4 software? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat.

Extra ondersteuning bij je finance management software

Een complex financieel programma vraagt zo nu en dan om extra ondersteuning. Onze medewerkers en consultants helpen je graag verder. Denk hierbij aan ondersteuning op het gebied van functioneel beheer, trainingen, het optimaliseren van de financiële processen, maatwerk oplossingen of complete ontzorging met ons Managed Services contract.

Aanvullende oplossingen op Unit4 Financials

Speciaal voor Unit4 Financials hebben wij een aantal oplossingen ontwikkeld die aanvullend op de software gebruikt kunnen worden. Stuk voor stuk een waardevolle aanvulling op de Unit4 Financials omgeving. Ontdek de voordelen en mogelijkheden van Diesis Bank Statements voor optimale bankafschrikften in Unit4 Financials en Diesis Billing voor het eenvoudig genereren, controleren en versturen van verkoopfacturen.

De voordelen van Unit4 Financials

Unit4 Financials is best-in-class software voor financieel beheer. Hieronder benoemen we kort een aantal van de voordelen die Unit4 Financials biedt.

Best-in-class financieel beheer

 • Unit4 Financials werkt met één grootboek. Hierdoor hoef je, voor betrouwbare, realtime financiële informatie, slechts één keer wijzigingen aan te brengen.
 • Daarnaast is de software multi-functioneel. Zo kun je de gehele organisatie classificeren, meten en analyseren én, niet geheel onbelangrijk, voldoen aan de lokale vereisten.
 • Tot slot is Unit4 Financials interoperabel. Dit betekent dat je bestaande systemen waar Unit4 Financials mee communiceert kunt blijven optimaliseren / doorontwikkelen, zonder dat dit effect heeft op uw Unit4 Financials omgeving.

Financiële boekhouding

 • Unit4 Financials biedt u realtime inzicht in de financiële situatie. Van een globaal overzicht tot aan de kleine details.
 • De software biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van zogenaamde 'flexibele velden'. Hiermee zit je niet vast aan een beperkt aantal mogelijkheden en kun je alle, voor jou relevante, informatie vastleggen, wat weer helpt om betere en snellere beslissingen te nemen.
 • Unit4 Financials maakt de financiële afsluiting van een periode makkelijk. Door gebruik te maken van één financieel model is de boekhouding altijd up-to-date en in balans.

Inkoopmanagement

 • Unit4 Financials helpt je om de controle en efficiëntie tijdens een aanbestedingsproces te verbeteren.
 • De oplossing is ontwikkeld met oog op de gebruiker. Gebruiksvriendelijkheid en gemak maximaliseert de acceptatie en adoptie door gebruikers in de organisatie.
 • Krijg inzicht in leveranciersprestaties, houd grip op de uitgaven en werk met voorkeursleveranciers (voorkom Maverick buying).
 • Door meer inzicht in de leveranciersprestaties geef je aanbestedingsmanagers de tools om effectiever te onderhandelen met leveranciers.

Facturatie beheer

 • De software maakt het makkelijk om facturen en bijbehorende documenten in te zien en bij te houden. Door het gebruik van workflows kunnen facturen snel goedgekeurd en verstuurd worden.
 • Unit4 Financials helpt financiële medewerkers om makkelijker en efficiënter samen te werken. Een hogere nauwkeurigheid, en dus minder fouten, leidt tot minder klantgeschillen en betalingen worden sneller ontvangen.

Vermogensbeheer

 • Met de activa module wordt het gemakkelijk om alle activa met vertrouwen te beheren. Of je nu meerdere vestigingen hebt, in meerdere landen actief bent of met verschillende valuta werkt, deze module geeft je volledige controle over alle activa.
 • Door dit proces te automatiseren, zijn medewerkers minder tijd kwijt aan administratieve taken, zoals bijvoorbeeld afschrijving.
 • Integreer het managen van de activa met de boekhouding, het inkoopmanagement/aanbestedingsmanagement en overige financiële activiteiten voor volledige financiële controle en zichtbaarheid.

Meer weten?

Wil je meer informatie over Unit4 Financials?

Neem dan contact met ons op, wij laten je graag de mogelijkheden zien.

Contact opnemen