Webinar | Voordelen van geautomatiseerde factuurverwerking

voor e-commerce 

Is uw e-commerce platform de afgelopen jaren meegegroeid met de toename van het aantal online aankopen? Heeft u daarom veel tijd en geld gestopt in het verder ontwikkelen van uw webshop, dan zijn andere zaken zoals het facturatieproces vast onderbelicht gebleven.  Speciaal voor e-commerce bedrijven organiseren wij een gratis webinar over geautomatiseerde factuurverwerking. Ontdek de voordelen van geautomatiseerde factuurverwerking voor e-commerce bedrijven!

Vul uw gegevens in

B2C versus B2B

Bij het verkopen aan consumenten gaat het proces van bestellen, betalen en leveren vaak in een vloeiende beweging. Facturatie is in de consumentenmarkt dan ook goed uitvoerbaar. Complexer wordt het wanneer u zich met uw business ook op de zakelijke markt begeeft. Zakelijke klanten vragen om facturen die aan meer (wettelijke) eisen moeten voldoen. Het genereren van een professionele factuur en deze aanbieden aan uw klant is één ding, maar hoe zit het met de vastlegging van deze factuur in uw eigen financiële applicatie?

Facturatie is een belangrijk onderdeel van uw e-commerce proces. Het traditionele proces van het verwerken van verkoopfacturen is vaak tijdrovend en arbeidsintensief. En vaak ontbreekt een goede koppeling tussen het e-commerce platform en financiële applicaties. Met onze Billing software bieden wij e-commerce bedrijven een geautomatiseerde oplossing.

Wat kunt u verwachten?

Het volgende kunt u verwachten tijdens dit webinar:

  1. Mogelijkheden van de oplossing
  2. Praktijkvoorbeelden bij onze klanten
  3. Vragen

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze oplossing? Meld u dan aan voor ons live webinar over dit onderwerp. Via een presentatie laat collega Paul van der Lee u kennismaken met onze oplossing voor het automatiseren van uw uitgaande facturatie. Uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Meld u aan!

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend. Wilt u nu al meer weten en/of een webinar volgen? Laat het ons weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag hier úw webinar aan

Het enige wat u hoeft te doen is het bovenstaande formulier in te vullen.