Webinar On Demand | Robotic Process Automation en Unit4 Financials

Werkt u met Unit4 Financials en bent u waardevolle tijd kwijt met repeterende administratieve handelingen?

Kunt u hierdoor minder tijd besteden aan werkzaamheden die echt van meerwaarde zijn voor uw organisatie?

Ontdek de voordelen van het inzetten van Robotic Process Automation binnen Unit4 Financials tijdens ons webinar on demand.

Vul uw gegevens in

en ontvang direct een link naar het webinar in uw mailbox.

Werkt u met Unit4 Financials en bent u waardevolle tijd kwijt met repeterende administratieve handelingen? Kunt u hierdoor minder tijd besteden aan werkzaamheden die echt van meerwaarde zijn voor uw organisatie? Ontdek de voordelen van het inzetten van Robotic Process Automation binnen Unit4 Financials tijdens ons webinar on demand.

Ontdek de toepasbaarheid van Robotic Process Automation binnen Unit4 Financials

Met de inzet van software robots kunnen veel handmatige handelingen in financiële processen worden geautomatiseerd. Denk bijvoorbeeld aan het aanmaken van debiteuren op basis van ingevulde formulieren. Of het op het juiste moment boeken van periodieke documenten.

In dit  webinar laat Paul van der Lee u samen met collega Mark Tollenaar van ons zusterbedrijf Coforce zien hoe Robotic Process Automation (RPA) toegepast kan worden in combinatie met Unit4 Financials. 

Wat kunt u verwachten?

  • Uitleg over de mogelijkheden van Robotic Process Automation
  • Voorbeelden toepasbaarheid in combinatie met Unit4 Financials
 

Opname bekijken?

Vul uw gegevens hieronder in en ontvang direct een e-mail met de link naar de opname. Bekijk dit webinar dus wanneer het u uitkomt of kijk het eenvoudig nog een keertje terug!

Heeft u na het bekijken van het webinar vragen en of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Vraag hier úw webinar on demand aan

Het enige wat u hoeft te doen is het formulier in te vullen en de link komt naar u toe.