Webinar On Demand | Unit4 Financials Continuous release - wat is nieuw?

Vanaf het begin van 2020 werkt Unit4 voor Financials met een continuous release (V15 in de volksmond). En terugkijkend op de afgelopen kwartalen is duidelijk dat er gemiddeld elk kwartaal een release wordt uitgebracht met daarin nieuwe toepassingen en bug fixes. Maar wat zijn de belangrijkste wijzigingen tot nu toe en welke technische aandachtspunten horen daarbij? Wij vertellen het u graag tijdens ons webinar Unit4 Financials continous release – wat is nieuw.

Vul uw gegevens in

En ontvang direct een link naar het webinar in uw mailbox.

Waarom overstappen op nieuwste versie?

Met de wetenschap dat versie 12 niet meer ondersteund wordt door Unit4 support en dit vanaf aankomend jaar ook voor versie 13 gaat gelden, is nu overstappen naar de meest recente versie een verstandige keuze. Daar komt bij dat u met een overstap naar versie 15 door de continuous release volledig up to date en dus altijd ‘bij’ bent. Het maakt een einde aan grote updates. En u beschikt direct over alle nieuwe toepassingen.  Bijkomend voordeel van het overstappen naar de meest recente Unit4 Financials versie is dat u daarmee direct klaar bent voor de cloud.

Wat kunt u verwachten?

  • Wat is continuous release en wat is de roadmap voor 2021?
  • Overzicht van belangrijkste wijzigingen tot nu toe
  • Technische aandachtspunten
  • Ervaringen tot nu toe bij onze klanten
  • Wat kan Diesis voor u betekenen?

Wilt u meer weten over Unit4 Financials continuous release een naar de nieuwste versie?  Vul dan uw gegevens in op onderstaand formulier en ontvang de link naar de opname. Bekijk dit webinar dus wanneer het u uitkomt of kijk het eenvoudig nog een keertje terug!

Heeft u na het bekijken van het webinar vragen en of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Vraag hier úw webinar on demand aan

Het enige wat u hoeft te doen is het bovenstaande formulier  in te vullen en de link komt naar u toe.