Maak kennis met… Menno Rouffaer

In deze eerste editie van Maak kennis met… stellen wij u graag voor aan Menno Rouffaer.

Menno woont samen met zijn partner in een 19e eeuws huis in Tolkamer, vlakbij de Duitse grens. Het huis inrichten in 19e eeuwse stijl is een van zijn hobby’s, maar ook werken in de tuin, wandelen in de verschillende natuurgebieden in de omgeving en varen over de IJssel.

Nadat Menno in 2008 van start is gegaan bij Diesis heeft hij de eerste 10 jaar gewerkt als applicatie/business consultant. In deze rol was hij betrokken bij implementatie, upgrade en optimalisatie projecten. Hierin vervulde hij zowel functionele rollen, waarbij de focus lag op de financiële processen, als ook meer technische rollen, waarbij hij bijvoorbeeld ondersteuning bood bij het inrichten van nieuwe koppelingen. Met oplossingen via database functionaliteiten of via technieken als web services.

De afgelopen jaren heeft Menno ervaring opgedaan en gewerkt met applicaties zoals Unit4 Financials, Icorp Billing en Easy Invoice. De laatste jaren vervult Menno de rol van Projectmanager en Manager Servicecenter. Als Projectmanager is hij betrokken bij verschillende projecten die Diesis uitvoert.

En in zijn rol binnen het Servicecenter is hij verantwoordelijk voor de ondersteuning die wij bieden op de verscheidene applicaties die Diesis aanbiedt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Diesis Bank Statements of Diesis Credit Management. Maar ook applicaties die Diesis als reseller aanbiedt zoals bijvoorbeeld Icorp Billing.

Managed Services ontzorgt

Onder het Servicecenter vallen ook alle zaken die opgenomen zijn binnen onze Managed Services overeenkomsten waarmee onze klanten worden ontzorgd. Zo kunnen klanten op basis van hun Managed Services overeenkomst erop rekenen dat ingediende support tickets binnen een bepaalde termijn (SLA) worden opgepakt. En hebben zij via ons Klantenportaal de beschikking over relevante informatie met betrekking tot de software. Maar ook worden op basis van de Managed Services overeenkomsten periodiek controles en audits uitgevoerd en trainingen gegeven.

Meer weten over Managed Services?

Wilt u meer weten over onze Managed Services? Menno vertelt u er graag meer over:

Contact