Maak kennis met… Rob Brouwer

In deze editie van Maak kennis met… stellen wij u graag voor aan Rob Brouwer.

Rob woont samen met zijn vrouw en kat in het schilderachtige centrum van Deventer. Naast het maken van mooie verre reizen en het bezoeken van muziekfestivals houdt Rob ook van sporten. Alhoewel de huidige pandemie op dit vlak natuurlijk roet in het eten heeft gegooid de laatste tijd. Hij houdt van hardlopen, wielrennen en zwemmen. Maar slaat ook af en toe een balletje op de golfbaan met collega’s.

Na het afronden van zijn studie Informatica is Rob gestart als Developer en later vanuit die rol doorgegroeid tot de functie van Technisch consultant. In 2018 kwam Rob in dienst bij Diesis voor het implementeren van verschillende Icorp/billing projecten. En daarnaast is hij betrokken bij het ontwerpen en bouwen van koppelingen tussen Unit4 Financials en andere systemen.

Naast het sporten haalt Rob zijn energie uit technisch uitdagende projecten. Dat er ook nog een stukje maatwerk opgeleverd kan worden om een oplossing nog meer af te kunnen stemmen op klant specifieke wensen, is iets waar hij extra voldoening uit haalt. Geen uitdaging is te groot om te onderzoeken op haalbaarheid en uiteindelijk uitvoering

De laatste jaren legt Rob zich steeds meer toe op productontwikkeling van de Diesis eigen software zoals het Diesis Service Portaal, onze Credit Management oplossing en de universele Alert Engine.

Recent heeft hij een project afgerond waar ons factuur/service portaal is opgeleverd. Op dit moment werkt hij aan een project bij Steinweg waar het gaat om automatisch factureren van douanerechten met behulp Icorp software.

Meer weten over onze oplossingen?

Wilt u meer weten over een van de oplossingen waar Rob aan heeft gebouwd? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Contact