Master data management

Automatiseer uw complete order to cash-proces.

Meer weten? Download onze whitepaper.

Whitepaper Order to cash

CORRECT, CONSISTENT EN CENTRAAL


Binnen organisaties zijn verschillende kritieke datastromen die van groot belang zijn voor de bedrijfsvoering en bedrijfsstrategie. Het belang van het goed management van deze datastromen is daarmee groot.

Door data op een goede manier te organiseren en inzichtelijk te maken, kan efficiënter gewerkt en gestuurd worden. Master data zijn in feite alle verschillende gegevensstromen die door een organisatie stromen die van belang zijn voor het functioneren van de organisatie. Dat kan uiteenlopen van klant- en productgegevens tot aan leveranciers, materialen, activa etc. 

Voor het kunnen voeren van goed masterdata management is het een vereiste dat data correct, consistent en centraal beschikbaar is. Dit kan een ingewikkeld onderdeel van het order to cash-proces zijn voor organisaties.

Wij bieden voor het vastleggen en onderhouden van relevante data binnen het order to cash proces een krachtige oplossing voor uw master data management.

Hoe werkt het?

Met onze oplossing kunt een onbeperkte hoeveelheid van gegevens onderhouden en vastleggen. En kunt u een eindeloos aantal kenmerken en eigenschappen vastleggen, die vrij kunnen worden ingericht. Op basis van een specifieke rechtenstructuur is aan te geven wie welke gegevens mag inzien en/of wijzigen.

En krijgt u de mogelijkheid om dit vastleggen en onderhouden te doen voor een onbeperkt aantal van deze gegevens c.q. dimensies/attributen. Verder kan een eindeloos aantal kenmerken of eigenschappen worden vastgelegd.

Master data management

Deze kenmerken kunnen vrij worden ingericht, waarbij u op basis van een rechtenstructuur aan kunt geven wie welke gegevens mag inkijken en/of wijzigen. Verder is het mogelijk om de gegevens in te laden en bij te werken door middel van een koppeling met diverse bronnen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat onze krachtige oplossing voor masterdata management wat dit voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en/of advies.

Ik wil graag meer weten

Contact opnemen