1 min read

Unit4 Financials route naar SaaS

Featured Image

De afgelopen maanden hebben wij in verschillende sessies met Unit4 gesproken over hun SaaS en cloud strategie rondom Unit4 Financials. Uit deze veelal ook technisch vrij diepgaande sessies is ons veel duidelijk geworden over de stappen die doorlopen moeten worden om Unit4 Financials over te zetten naar de Unit4 cloud. Maar ook hebben wij een goed beeld gekregen van welke extra mogelijkheden en voordelen de overstap naar de cloud biedt en welke voorwaarden hierbij relevant zijn.

Routekaart ontwikkeld

Inmiddels hebben wij twee klanten die hun Unit4 Financials omgeving bij Unit4 in de cloud hebben draaien en zijn we met een aantal klanten bezig deze route in te slaan. Om dit proces goed en soepel te laten verlopen hebben wij een routekaart ontwikkeld. Daarin nemen wij u als klant stap voor stap mee richting de Unit4 cloud omgeving.

Tijdens onze Gebruikersmiddag op 4 november 2021 zullen wij uitgebreid stilstaan bij deze routekaart en onze ervaringen tot nu toe. Wanneer u al eerder meer informatie wilt ontvangen over de route naar de cloud, neem dan vooral contact met ons op. Wij denken graag alvast met u mee.

ADVIESGESPREK

 

 

2

De kracht van zelfstandig én samen administratieve lasten verlichten

Elke organisatie heeft te maken met administratieve processen. Denk aan boekhouding, creditmanagement, contracten...

1

Diesis krijgt nieuw logo en nieuwe huisstijl

Ede, 30 september 2021 – Diesis kondigt aan dat het een nieuw logo en een nieuwe huisstijl krijgt. De verandering...

1

Succesvolle eerste Ronde Tafel sessie voor gemeentes

Tevreden kijken wij terug op de eerste Ronde Tafel sessie voor gemeentes op 23 september j.l. waar wij...