1 min read

Vacature - Consultant

Heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen in de IT als consultant? Vind je het een leuk om met nieuwe ideeën financiële processen binnen organisaties simpel te maken? Dan is de functie van Consultant bij Diesis écht iets voor jou!

Consultant bij Diesis

Als Consultant bij Diesis help je onze klanten met het implementeren, beheren en optimaliseren van hun financiële applicaties en processen. Je kijkt kritisch naar de processen binnen organisaties en komt met ideeën om processen in de software slimmer in te richten. Daarbij schakel je als Consultant binnen klantorganisaties op verschillende niveaus wat zorgt voor veel afwisseling en diversiteit.

Daarnaast zijn we ook continu bezig met het ontwikkelen van aanvullende diensten. Zo hebben we ambities om met behulp van business intelligence (BI) klanten te ondersteunen op het gebied van financiële forecasting, budgettering en consolidering. Als Consultant krijg je de kans om mee te werken en te denken aan de verdere ontwikkeling hiervan.

Als Consultant bij Diesis ben je de spil tussen Finance en IT. Je vertaalt complexe wensen van bijvoorbeeld een financieel manager naar een toepassing in een of meerdere IT applicatie(s). Het is mogelijk om bij het hele proces betrokken te zijn, van initiatie en uitdenken tot project management en fysiek uitvoeren. Mijn kernwoorden voor werken bij Diesis: flexibiliteit, hecht team, uitdagende projecten en boeiende klanten!

Menno Rouffaer, consultant bij Diesis sinds 2008

Maak kennis met Diesis

Diesis is een softwarebedrijf opgericht in 2005 en opererend vanuit twee prachtige kantoorvilla’s in Ede. Met onze software solutions helpen wij uiteenlopende organisaties met het optimaliseren en beheersen van hun financiële administratie. Dit doen we met 15 gedreven en ambitieuze collega’s.

Voorbeelden van onze klanten zijn; Ikea, Endemol, Waterschapsbedrijf Limburg en Saxion Hogeschool. Diesis is, samen met 4 andere softwarebedrijven, onderdeel van de InnovestIT Group.

Meer informatie en/of direct solliciteren?

Wil je meer weten over de vacature? Of direct al solliciteren? Maak dan gebruik van onderstaande button.

Naar vacature