1 min read

Webinar - Geautomatiseerde verkoopfacturen versturen met Unit4 Financials

Featured Image

Wilt u uw Unit4 Financials facturen automatisch opmaken, van één of meerdere bijlagen voorzien én kunnen versturen als PDF, XML of PEPPOL bestand? Dat kan met onze unieke voor Unit4 Financials ontwikkelde add-on: het Diesis Invoice Portal.

Speciaal voor Unit4 Financials gebruikers organiseren wij 17 maart een tweetal live webinars waarin uitleg wordt gegeven over de mogelijkheden van het Diesis Invoice Portal voor Unit4 Financials.

Onze oplossing genereert op basis van factuurdata uit Unit4 Financials en/of aanvullende data uit uw ERP pakket, een opgemaakt factuur als PDF, XML of PEPPOL bestand. En daarnaast zorgt de oplossing voor het verzenden van de factuur op een vooraf vastgestelde wijze per debiteur en het boeken van de factuur in Unit4 Financials. Daar komt bij dat het Tot slot is het ook mogelijk is om bijvoorbeeld één of meerdere bijlagen toe te voegen.

Uw facturen zijn daarmee klaar om verstuurd te worden. Wilt u dit via het PEPPOL netwerk doen? Dat kan eenvoudig via het Easy Exchange Accespoint. Tijdens het webinar besteden wij hier eveneens aandacht aan.

Wat kunt u verwachten?

  • Uitleg over de mogelijkheden van deze oplossing
  • Praktijkvoorbeelden bij onze klanten
  • Gelegenheid tot het stellen van vragen

Uiteraard is er gedurende het webinar gelegenheid tot het stellen van vragen. Collega Paul van der Lee zal uw vragen graag beantwoorden.

Meld u aan!

U kunt voor dit webinar kiezen uit verschillende tijden. Via onderstaande buttons kunt u zich aanmelden voor de door u gewenste tijd. Wanneer u zich heeft aangemeld ontvangt u per e-mail en bevestiging met alle informatie die u nodig heeft om aan het webinar deel te kunnen nemen.

17 maart 2020 | 10:00 uur

17 maart 2020 | 14:00 uur

 

Factureren is mensenwerk. Of toch niet?  

We gaan terug naar het jaar 1985. Het jaar waarin Evert van Benthem de Elfstedentocht won én tevens het jaar waarin Excel werd geïntroduceerd. Dat eerste kan ik me nog goed herinneren, de lancering...

Je facturatie automatiseren binnen of buiten je ERP systeem?

Een ERP - of financieel systeem, wie heeft het niet? Het is misschien wel één van de belangrijkste systemen die een organisatie in huis heeft. Het is doorgaans ook een vrij kostbaar systeem en dat is...

4 argumenten voor het automatiseren van je uitgaande factuurstroom

Als onderzoeker en docent aan Hogeschool Windesheim doe ik onderzoek naar hoe bedrijven hun order to cash proces hebben ingericht. Denk aan de tijd die het kost om alle stappen vanaf het ontvangen en...