Onze dienstverlening & oplossingen

Automatiseer uw bedrijfsprocessen

De vastlegging en registratie van gegevens binnen organisaties neemt steeds meer toe. Wij geloven dat wij uw administratieve lasten kunnen verlichten met onze oplossingen en dienstverlening.

Unit4 Financials

Unit4 Financials

Wij installeren, implementeren, beheren en optimaliseren Unit4 Financials (Coda) omgevingen sinds 2005. Onze consultants hebben veel ervaring en kennis van de applicatie.

Meer over Unit4 Financials
Diesis Bank Statement

Diesis Bank Statement

Het automatisch verwerken van uw bankafschriften, tijdrovend en handmatig? Met onze oplossing, Diesis Bank Statement (DBS), wordt dit proces geautomatiseerd.

Meer over DBS
Diesis Auditing

Diesis Auditing

Iedere organisatie heeft te maken met financiële IT-audits. Tijdens een audit moet een organisatie duidelijk de verslaglegging aantonen met de in het systeem beschikbare informatie.

Meer over Auditing
Diesis Budget & Forecast

Diesis Budget & Forecast

De Diesis Budget & Forecast-software beschikt over een budgetterings- en prognoseoplossing die de veel voorkomende aandachtspunten van MS Excel omzeilt.

Meer over Budget & Forecast
Order to Cash

Order to Cash

Het proces van het ontvangen en verwerken van orders tot aan de betaling van de klant, en alle tussenliggende handelingen, wordt aangeduid als het ‘order to cash’-proces

Meer over O2C
Business Intelligence

Business Intelligence

Mist u bepaalde informatie vanuit uw (financiële) systemen? Dan een Business Intelligence een oplossing zijn om verschillende rapportages uit te werken.

Meer over Business Intelligence
Purchase to Pay

Purchase to Pay

Purchase to Pay (P2P), de term die wordt gebruikt om het proces van bestelaanvraag tot betaling van de factuur te beschrijven en alle tussenliggende handelingen.

Meer weten over P2P
Robotics

Robotics

RPA staat voor Robotic Process Automation en daarin draait het om het automatiseren van repetitieve handelingen die nu manueel worden uitgevoerd.

Meer weten over Robotics