Onze dienstverlening & oplossingen

Automatiseer uw bedrijfsprocessen

De vastlegging en registratie van gegevens binnen organisaties neemt steeds meer toe. Wij geloven dat wij uw administratieve lasten kunnen verlichten met onze oplossingen en dienstverlening.

Unit4 Financials

Unit4 Financials

Wij installeren, implementeren, beheren en optimaliseren Unit4 Financials (Coda) omgevingen sinds 2005. Onze consultants hebben veel ervaring en kennis van de applicatie.

Meer over Unit4 Financials
Unit4 Financials  add-ons

Unit4 Financials add-ons

Speciaal voor Unit4 Financials hebben wij een aantal add-ons ontwikkeld die aanvullend op de software gebruikt kunnen worden.

Meer over Unit4 Financials add-ons
Unit4 Financial Planning & Analysis

Unit4 Financial Planning & Analysis

Neem de controle over de bedrijfsplanning en prognoseprocessen in uw hele organisatie met FP&A software

Meer over Unit4 FP&A
Order to Cash

Order to Cash

Het proces van het ontvangen en verwerken van orders tot aan de betaling van de klant, en alle tussenliggende handelingen, wordt aangeduid als het ‘order to cash’-proces

Meer over O2C
Diesis Alert Engine

Diesis Alert Engine

Een universele oplossing waarmee automatisch notificaties worden verzonden of systemen en/of bestanden worden gevoed. Dit naar aanleiding van vooraf gedefinieerde gebeurtenissen (events).

Meer over Diesis Alert Engine
Diesis Auditing

Diesis Auditing

Iedere organisatie heeft te maken met financiële IT-audits. Tijdens een audit moet een organisatie duidelijk de verslaglegging aantonen met de in het systeem beschikbare informatie.

Meer over Diesis Auditing
Diesis Bank Statements

Diesis Bank Statements

Is het verwerken van uw bankafschriften een tijdrovende, complexe en foutgevoelige klus? Met Diesis Bank Statements (DBS), wordt dit proces geoptimaliseerd

Meer over Diesis Bank Statements
Diesis Budget & Forecast

Diesis Budget & Forecast

Onze Budget en Forecast-software beschikt over een budgetterings- en prognoseoplossing die de veel voorkomende aandachtspunten van MS Excel omzeilt.

Meer over Diesis Budget en Forecast
Contractmanagement

Contractmanagement

Is uw verdere administratie qua digitalisering up to date maar blijven uw contracten daarin achter? Kies voor een krachtige en eenvoudig te gebruiken oplossing voor het centraal beheren van uw contracten

Meer over Contractmanagement
Robotic Process Automation (RPA)

Robotic Process Automation (RPA)

Bij Robotic Process Automation draait het om het automatiseren van repetitieve handelingen die nu manueel worden uitgevoerd.

Meer over RPA