Auditing

Iedere organisatie heeft te maken met financiële IT-audits. Tijdens deze audits moet een organisatie richting een interne of externe auditor kunnen aantonen dat men veilig en betrouwbaar te werk gaat in het financiële applicatielandschap.

Een simpele verklaring is niet voldoende, er zijn meer gegevens nodig.

Een simpele verklaring is hierbij niet voldoende: er zijn meer gegevens nodig voor deze financiële IT-audits. Om dit eenvoudiger te maken voor organisaties is de applicatie Diesis Auditing ontwikkeld. Diesis Auditing wordt met name gebruikt als aanvulling op Unit4 Financials .

Tijdens een audit moet een organisatie duidelijk de verslaglegging aantonen met de in het systeem beschikbare informatie. Denk hierbij aan: informatie over de bevoegdheden van gebruikers, functiescheidingen en beveiligingsparameters. Vaak is dit moeilijk te achterhalen, arbeidsintensief en de gegevens zijn moeilijk uitwisselbaar. Met Diesis Auditing kunt u, waar en wanneer u wilt, een audit run draaien zonder dat dit al te veel moeite kost.

Ook veilig en betrouwbaar te werk gaan met onze Auditing applicatie?

Wij helpen u graag verder met Diesis Auditing en de koppeling met Unit4 Financials. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek zodat we samen de mogelijkheden voor uw bedrijf kunnen bespreken.