Debiteurenbeheer

Binnen het Order to Cash proces is het beheren van debiteuren een belangrijk onderdeel. Met goed debiteurenbeheer houdt u grip op uw inkomende geldstroom. Door het vooraf instellen van het automatisch genereren en versturen van herinnering/aanmaningsbrieven kunt u veel tijd en dus ook geld besparen. Met onze software bieden wij u een krachtige oplossing.

Overzichtelijk opvolgen van openstaande facturen

Door de betalingsgegevens die onze software vanuit uw financiële systeem ontvangt, wordt inzichtelijk welke facturen voldaan zijn en welke facturen nog openstaand zijn. Dit stelt u in staat om, aan de hand van vooraf gedefinieerde instellingen, openstaande facturen op een overzichtelijke wijze op te volgen. Klanten met bijvoorbeeld een betalingsachterstand ontvangen zo geautomatiseerd een aanmaningsbrief om ze aan hun openstaande factuur te helpen herinneren.

Flexibel te configureren

De aanmaanbrieven kunnen op basis van diverse instellingen zeer flexibel worden geconfigureerd. Ook de e-mail templates en de eventuele bijlages kunnen zo worden ingesteld dat deze meer mogelijkheden bieden dan de meest gebruikte financiële systemen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze Order 2 Cash oplossing?  Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek over onze oplossingen.

Neem contact op