Kredietbeheer

Binnen het Order to Cash proces (O2C) is kredietbeheer een belangrijk onderdeel. Denk hierbij aan het inschatten van de kredietwaardigheid van een potentiële klant.  Dit is vaak een complex proces.

Door de koppeling die wij hebben ontwikkeld tussen onze Billing oplossing en de wereldwijde database van Dun & Bradstreet wordt dit proces vereenvoudigd. Organisaties kunnen geïdentificeerd worden door een uniek D-U-N-S® nummer.

Door onze koppeling met de D-U-N-S database worden deze gegevens periodiek gemonitord en ontsloten. In de Billing software is hierdoor in één oogopslag te zien waar eventuele risico’s zich kunnen voordoen. Verder is het mogelijk om op basis van risicoprofielen specifieke kredietlimieten in te stellen voor uw klanten. Deze limieten hebben een signaleringsfunctie in het goedkeuringsproces van uw facturen. Zo heeft u nog meer grip op het proces.

Meer weten?

Ontdek wat onze Billing oplossing voor uw kredietbeheer kan betekenen, wij vertellen u daar graag meer over. Neem contact met ons op voor meer informatie en/of advies.