Rapportage

Het Order 2 Cash proces is onderverdeeld in deelprocessen. Onze O2C oplossing biedt u alles wat u nodig heeft om dit proces binnen uw organisatie efficiënt en geautomatiseerd te laten verlopen en tot slot ook om hierover te kunnen rapporteren. Om dit te kunnen doen, is goede rapportage functionaliteit binnen uw O2C software essentieel.

Rapportage mogelijkheden

Onze Billing software kent verschillende rapportage mogelijkheden. Van statische overzichten in tabel vorm, tot aan rapportages met drill down mogelijkheden voor het inzichtelijk maken van onderliggende detailgegevens. Daar is het ook mogelijk om eventueel de betreffende factuur in pdf-vorm te openen en te bekijken.

Met behulp van Power BI  (een modern Business Intelligence tool gemaakt door Microsoft) bieden wij u een volledig dashboard, waarin u in een oogopslag alle noodzakelijke Key Performance Indicatoren in diverse grafiekvormen kunt bekijken en opvolgen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze Order 2 Cash oplossing?  Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek over onze oplossingen.

Neem contact op