Purchase to Pay (P2P)

Het Purchase to Pay proces, vaak afgekort tot P2P, staat voor het gehele proces van bestelaanvraag tot het betalen van de factuur. Daar horen ook alle tussenliggende stappen bij, zoals: het goedkeuren van de aanvraag, het bestellen van de dienst/ het product, ontvangstregistratie, ordermatching, contractmatching en fiatteren kostenfacturen. Door dit proces te automatiseren krijgt u meer grip en controle op financiële administratie en een beter totaaloverzicht.

Praktisch gezien koppelt het de administratieve processen van inkoop en crediteurenbeheer aan elkaar. De oplossingen die wij u bieden, vormen samen het complete Purchase to Pay proces. Daarnaast kunnen wij deze naadloos integreren met uw Unit4 Financials omgeving. Maakt u gebruik van een andere financiële applicatie of ERP-omgeving? Dan verwijzen we u graag door naar een van onze partners.

Losse processen automatiseren

Behalve uw volledige Purchase to Pay process, kunt u ook onderdelen van deze financiële stroom optimaliseren en automatiseren. Hiervoor bieden wij de volgende oplossingen, die u los af kunt nemen:

Uw volledige Purchase to Pay proces automatiseren?

Wilt u uw Purchase to Pay proces automatiseren, dan helpen wij u graag op weg. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.