Contract matching

Heeft u een duidelijk overzicht van wanneer door u afgesloten contracten aflopen en welke afspraken hierin zijn vastgelegd? Bij veel organisaties worden contracten nog vastgelegd in een ordner, verwerkt in een Excel-document of zelfs met een expiratiedatum vastgelegd in Outlook. Om hier meer grip op te krijgen biedt Diesis een contract matching oplossing aan.

Contract matching – krijg grip op uw lopende contracten

Onze contract matching oplossing zorgt dat u een signaal krijgt wanneer contracten aflopen cq opzegbaar zijn. Zo weet u bijvoorbeeld tijdig wanneer u met uw leverancier kunt gaan onderhandelen over een eventueel nieuw contract. Verder zijn al uw contracten met deze oplossing eenvoudig terug te vinden, compleet met de daarbij bijbehorende bijlagen en facturen.

Kies voor het combineren met inkoopfactuurautomatisering

Wanneer u de contract matching oplossing combineert met onze oplossing voor inkoopfactuurverwerking wordt het daarnaast ook mogelijk om repeterende facturen eenvoudig te verwerken. Deze worden automatisch gekoppeld aan het bijpassende contract en worden vervolgens automatisch verwerkt in Unit4 Financials.

Wilt u ook gaan profiteren van contract matching?

Meer weten over onze contract matching en/of inkoopfactuurverwerkingsoplossing? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek om samen de mogelijkheden te bespreken.