Unit4 Financials

Unit4 Financials (voorheen Coda) is een internationaal financieel systeem en geeft uw organisatie real-time inzicht in wat er allemaal loopt. Unit4 Financials is hét vlaggenschip van Unit4 als het gaat om best-of-breed financiële oplossingen voor complexere organisaties. De vele mogelijkheden van Unit4 Financials bieden meerwaarde in het verlichten van de (financiële) administratieve lasten.

Wij installeren, implementeren, beheren en optimaliseren Unit4 Financials omgevingen sinds 2005. Onze consultants hebben, naast veel ervaring met de applicatie en de modules, ook kennis van financiële processen en branche specifieke zaken zoals die spelen in bijvoorbeeld de overheid. Daarnaast zijn onze technische consultants bijzonder goed thuis in het installeren van de software en het bouwen van maatwerk oplossingen, gebruikmakend van de modernste technieken.

Extra services voor Unit4 Financials

Een complex financieel programma, vraagt zo nu en dan om extra ondersteuning. Onze medewerkers en consultants helpen u graag verder. Waar wij u zoals mee kunnen ondersteunen?