Consultancy

Unit4 Financials kan complex zijn. Mogelijk ziet u verbeteringen voor uw organisatie. Voor dit soort verbeteringen kunt u onze consultants inschakelen: applicatie consultancy, technische consultancy en business consultancy.

1. Applicatie consultancy

Onze applicatieconsultants werken al jaren met Unit4 Financials, waardoor we alle ins & outs van de software kennen. De software en de modules van Unit4 bieden tal van mogelijkheden. U moet als gebruiker zijnde zo efficiënt mogelijk met het programma om kunnen gaan. Bij de ontwikkeling betrekken we u bij het proces: we opereren transparant, laten u zien wat we doen en waarom we het doen.

2. Technische consultancy

Het technisch kunnen doorgronden van de Unit4 Financials software is een vak apart. Daarvoor is diepgaande kennis nodig van de databases, webservers, SOAP en webservices. Deze kennis is nodig om bijvoorbeeld technische upgrades uit te voeren of om interfaces en maatwerkoplossingen te bouwen.

Onze technische consultants zijn allen werkzaam geweest binnen de organisatie van Unit4 zelf. Dankzij hun opgedane kennis hebben wij de unieke positie om klanten op alle vlakken te kunnen ondersteunen.

3. Business consultancy

Klanten willen soms met ons meedenken over het verbeteren van de financiële processen en hoe dit te implementeren in hun financiële IT-omgeving. Onze business consultants kunnen u ondersteunen. Branche specifieke aspecten spelen bij de ondersteuning vaak ook een rol.

Dankzij ons brede klantenbestand hebben de consultants veel kennis opgedaan en daar hun learnings uitgehaald.

Denk bijvoorbeeld aan de (gemeentelijke) overheid, waterschappen, (pensioen)verzekeraars, vastgoed en de entertainmentindustrie. Kortom: wij kennen uw markt!

Ondersteuning en advies nodig?

Wilt u meer informatie over onze consultancy dienstverlening of sparren met een van onze consultants? Vraag meer informatie aan.

Contact opnemen