Projectmanagement

Bij veel grotere Unit4 Financials projecten is de inzet van een projectmanager of projectleider van grote toegevoegde waarde. Deze heeft kennis van uw organisatie en branche. Maar begrijpt ook de financiële processen binnen uw organisatie en beschikt over uitgebreide kennis van de applicatie.

Binnen het projectmanagement  van Unit4 Financials wordt het tijdspad, het budget en de kwaliteit bewaakt. Ook zorgt de projectmanager er voor dat het project binnen de initiële scope blijft. Allemaal zaken die bijdragen aan de optimale uitvoer van uw project. Hierbij werken wij volgens de Diesis  Agile methodiek.

Wat is de Diesis Agile methodiek?

Het ‘agile werken’ en de ‘scrum methodiek’ zijn steeds meer in opkomst. Bij Diesis zijn wij gewend om te werken volgens onze eigen ‘agile’ methode, een die goed aansluit bij de behoeftes en de werkwijzen in Unit4 Financials-projecten namelijk:

Flexibele strategie – Multidisciplinaire teams – Korte cycli

Wilt u meer weten over wat ons projectmanagement voor uw Unit4 Financials projecten kan betekenen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Neem contact op