Publicaties

Op deze pagina treft u diverse publicaties aan die wij hebben uitgegeven. Klik op een van de buttons om de publicatie te kunnen downloaden.

Heeft u naar aanleiding van een van de publicaties vragen? Dan nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen.


Whitepaper: “De overstap naar geautomatiseerde verkoopfactuurverwerking”Whitepaper De overstap naar geautomatiseerde verkoopfactuurverwerking

Deze whitepaper geeft u meer inzicht in het proces van geautomatiseerde verkoopfactuurverwerking en biedt tevens een aantal handvatten voor het maken van de juiste keuze.

Download whitepaper


 

Whitepaper: “Organisaties in beweging”

Deze whitepaper geeft u inzicht in de voordelen om de huidige bedrijfsprocessen onder de loep te nemen en waar nodig uw processen te veranderen.

Download whitepaper

 


Case Study Zweedse retailer | Unit 4 Financials

Lees in deze case study hoe de migratie van 50 verschillende Unit 4 Financials omgevingen naar één omgeving  bij onze klant (een Zweedse retailer) is uitgevoerd.

Oplossingen: Unit4 Financials & SAP Business Objects

Download case study

 


Case Study Waterschapsbedrijf Limburg | Unit 4 Financials

Lees in deze case study hoe Waterschapsbedrijf Limburg door het slim inzetten van bestaande software oplossingen hun interne processen naar een hoger plan konden tillen.

Deels door upgrade van Unit4 Financials versie 12 naar versie 14 maar ook door het toevoegen van extra (e-facturatie) functionaliteit om aan de verplichting van de Nederlandse overheid rondom e-facturatie te kunnen voldoen.

Oplossingen: Unit4 Financials, SAP Business Objects, Diesis Auditing, Diesis Factuur Portaal, Easy Exchange en Easy Recognition

Download case study


Factsheet: “Unit4 Financials Versie 14: Eindeloos uitbreidbaar”

Deze factsheet bevat alles wat u moet weten over nieuwe functionaliteiten binnen de nieuwe versie Unit4 Financials.

Download factsheet

 


Webinar: “De voordelen van het automatiseren van uw verkoopfacturen”

Dit webinar on demand geeft u een beeld van de voordelen van het automatiseren van uw verkoopfacturen. Bekijk het terug wanneer u het uitkomt.

Download webinar