Publicaties

Op deze pagina treft u diverse publicaties aan die wij hebben uitgegeven. Klik op een van de buttons om de publicatie te kunnen downloaden.

Heeft u naar aanleiding van een van de publicaties vragen? Dan nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen.

 


Case study ONVZ | Upgrade naar Unit4 Financials Continuous releaseCase study ONVZ upgrade Unit4 Financials Continuous release

Lees in deze case study hoe het upgrade traject bij ONVZ is verlopen van Unit4 Financials v13 naar Unit4 Financials Continuous release.

Oplossingen: Unit4 Financials

Download case study

 


Webinar On Demand | Stroomlijn uw business planning met een FPA platform

Financial Planning & Analysis

Heeft u ons webinar over het stroomlijnen van uw business planning met behulp van een Financial Planning & Analysis platform gemist? Bekijk dan hier de opname van het webinar.

Bekijk webinar


Webinar On Demand | Robotic Process Automation en Unit4 Financials

Robotic Process Automation

Heeft u ons webinar over Robotic Process Automation en Unit4 Financials gemist? Bekijk dan hier de opname van het webinar.

Bekijk webinar

 


Webinar On Demand | Unit4 Financials continuous release – wat is nieuw?

Heeft u ons webinar over de continuous release van Unit4 Financials gemist? Bekijk dan hier de opname van het webinar.

Bekijk webinar

 


Whitepaper: “De kracht van scenarioplanning ter ondersteuning van besluitvorming”Whitepaper De kracht van scenarioplanning

Deze whitepaper geeft u meer inzicht in hoe scenarioplanning van grote waarde kan zijn binnen het proces van besluitvorming binnen organisaties.

Download whitepaper


Whitepaper: “De overstap naar geautomatiseerde verkoopfactuurverwerking”Whitepaper De overstap naar geautomatiseerde verkoopfactuurverwerking

Deze whitepaper geeft u meer inzicht in het proces van geautomatiseerde verkoopfactuurverwerking en biedt tevens een aantal handvatten voor het maken van de juiste keuze.

Download whitepaper

 

 


Whitepaper: “Organisaties in beweging”

Deze whitepaper geeft u inzicht in de voordelen om de huidige bedrijfsprocessen onder de loep te nemen en waar nodig uw processen te veranderen.

Download whitepaper

 


 

Case study Zweedse retailer | Unit4 Financials

Lees in deze case study hoe de migratie van 50 verschillende Unit4 Financials omgevingen naar één omgeving  bij onze klant (een Zweedse retailer) is uitgevoerd.

Oplossingen: Unit4 Financials & SAP Business Objects

Download case study


Case study Waterschapsbedrijf Limburg | Unit4 Financials

Lees in deze case study hoe Waterschapsbedrijf Limburg door het slim inzetten van bestaande software oplossingen hun interne processen naar een hoger plan konden tillen.

Deels door upgrade van Unit4 Financials versie 12 naar versie 14 maar ook door het toevoegen van extra (e-facturatie) functionaliteit om aan de verplichting van de Nederlandse overheid rondom e-facturatie te kunnen voldoen.

Oplossingen: Unit4 Financials, SAP Business Objects, Diesis Auditing, Diesis Invoice Portal, Easy Exchange en Easy Recognition

Download case study


Factsheet: “Unit4 Financials Versie 14: Eindeloos uitbreidbaar”

Deze factsheet bevat alles wat u moet weten over nieuwe functionaliteiten binnen de nieuwe versie Unit4 Financials.

Download factsheet