Webinar | Geautomatiseerde factuurverwerking met Unit4 Financials

Wilt u uw Unit4 Financials facturen automatisch opmaken, van één of meerdere bijlagen voorzien én kunnen versturen als PDF, XML of PEPPOL bestand? Dat kan met onze unieke voor Unit4 Financials ontwikkelde add-on: het Diesis Service Portal.

Vul uw gegevens in

Speciaal voor Unit4 Financials gebruikers organiseren wij een tweetal live webinars waarin uitleg wordt gegeven over de mogelijkheden van het Diesis Service Portal voor Unit4 Financials.

Onze oplossing genereert op basis van factuurdata uit Unit4 Financials en/of aanvullende data uit uw ERP pakket, een opgemaakt factuur als PDF, XML of PEPPOL bestand. En daarnaast zorgt de oplossing voor het verzenden van de factuur op een vooraf vastgestelde wijze per debiteur en het boeken van de factuur in Unit4 Financials. Tot slot is het ook mogelijk is om bijvoorbeeld één of meerdere bijlagen toe te voegen.

Uw facturen zijn daarmee klaar om verstuurd te worden. Wilt u dit via het PEPPOL netwerk doen? Dat kan eenvoudig via het Easy Exchange Accespoint. Tijdens het webinar besteden wij hier eveneens aandacht aan.

Wat kunt u verwachten?

  • Uitleg over de mogelijkheden van deze oplossing
  • Praktijkvoorbeelden bij onze klanten
  • Gelegenheid tot het stellen van vragen

Uiteraard is er gedurende het webinar gelegenheid tot het stellen van vragen. Collega Paul van der Lee zal uw vragen graag beantwoorden.

Vraag hier úw webinar aan

Het enige wat u hoeft te doen is het bovenstaande formulier in te vullen.