Referenties

Zweedse retailer | Unit4 Financials

De bekende Zweedse Retailer, met vestigingen wereldwijd, maakt gebruik van Unit4 Financials (Coda). Diesis zet zich al 10 jaar in voor deze grote organisatie. Aan het woord is André van Elsacker, Solution Owner Accounting.

Zweedse retailer | Reporting Hub

Diesis heeft een mooie implementatie mogen doen van de Reporting Hub bij de wereldbekende Zweedse retailer. Dit keer was het een vestiging in Kuwait. Aan het woord is Rick Valkenburg, SO Reporting & controlling Specialist.

Implementatie Icorp Billing

Een overkoepelende zorginstelling heeft er voor gekozen om de facturatie met de applicatie Icorp Billing te laten verlopen. Deze overkoepelende zorginstelling is een samenwerkingsverband van twaalf zelfstandige organisaties in de caresector.


Implementatie Reporting Hub

Wij hebben reeds diverse toepassingen gemaakt voor onze klanten met behulp van de Reporting Hub, zie hieronder een aantal voorbeelden. Onze CIC Audit tool oplossing werkte voorheen slechts als een SaaS oplossing, waarbij de klant haar gegevens moest opladen op onze website. Na maximaal 3 dagen werden de resultaten beschikbaar gesteld. Het bood de klant een momentopname van haar beveiligingsstructuur.

Upgrade Unit4 Financials (Coda)

Hogeschool Zeeland (HZ) heeft in samenwerking met Diesis een upgrade uitgevoerd van Unit4 Financials (Coda) versie 11.3 naar versie 13. Bij de upgrade naar Unit4 Financials versie 13 dienden de bestaande functionaliteiten en interfaces te blijven bestaan, en daarnaast hebben we in overleg gekeken naar nieuwe functionaliteiten die versie 13 te bieden heeft.

Beheer Unit4 Financials (Coda)

Blue Sky Group heeft met Diesis een beheer contract afgesloten voor het beheer van Unit4 Financials (Coda). Blue Sky Group is een onafhankelijke pensioenuitvoerder, voortgekomen uit de pensioenfondsen van KLM. Het functioneel beheer wordt bij Blue Sky Group uitgevoerd door een medewerker van de financiële administratie en het technisch beheer door de helpdesk.