Implementatie Reporting Hub

Wij hebben reeds diverse toepassingen gemaakt voor onze klanten met behulp van de Reporting Hub, zie hieronder een aantal voorbeelden. Onze CIC Audit tool oplossing werkte voorheen slechts als een SaaS oplossing, waarbij de klant haar gegevens moest opladen op onze website. Na maximaal 3 dagen werden de resultaten beschikbaar gesteld. Het bood de klant een momentopname van haar beveiligingsstructuur.


Wij hebben reeds diverse toepassingen gemaakt voor onze klanten met behulp van de Reporting Hub, zie hieronder een aantal voorbeelden.

CIC Audit tool

Onze CIC Audit tool oplossing werkte voorheen slechts als een SaaS oplossing, waarbij de klant haar gegevens moest opladen op onze website. Na maximaal 3 dagen werden de resultaten beschikbaar gesteld. Het bood de klant een momentopname van haar beveiligingsstructuur. Met de Reporting Hub hebben we de CIC Audit tool nagebouwd in de Reporting Hub. Deze Reporting Hub installeren we bij de klant, waarbij de klant zelf kan bepalen wanneer en hoe vaak hij een audit run wil draaien. Daarnaast biedt de Reporting Hub additionele functionaliteiten, zoals het vergelijken van uitgevoerde runs en het monitoren van wijzigingen op bankrekeningen van crediteuren. Daarnaast is de Reporting Hub eenvoudig klantspecifiek uit te breiden.

Reporting, forecasting en consolidation oplossing

Voor één van onze klanten hebben wij een reporting, forecasting en consolidation (RFC) oplossing gebouwd met de Reporting Hub. Dit zijn oplossingen, die vaak in de markt wel beschikbaar zijn (denk aan SAP BPC, Tagetik, Cognos TM1, Oracle Hyperion). Echter zijn dit omvangrijke oplossingen, die vaak te duur zijn voor veel van onze klanten om aan te schaffen en te implementeren. Voor onze klant hebben wij in een beperkt aantal dagen de oplossing opgezet in de Reporting Hub. Overigens vindt de rapportage plaats met behulp van Power Query technologie, gebruikmakend van de Reporting Hub database.

Capex informatie

Voor een andere klant hebben wij met de Reporting Hub het vastleggen van Capex informatie kunnen faciliteren. Op een bepaalde Capex ID wordt allerlei informatie vastgelegd (uitvoerige omschrijving, budget, start- en einddatum, etc.). Deze ID’s zijn vervolgens weer beschikbaar in Unit4 Financials (Coda) om een inkooporder gerelateerd aan Capex vast te leggen. In SAP BusinessObjects wordt vervolgens gerapporteerd over informatie vanuit de Reporting Hub (Capex informatie), Unit4 Financials Procurement (openstaande verplichting) en Financials (factuur en betaling).

Geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte of een persoonlijk gesprek? Contact opnemen