Beheer Unit4 Financials (Coda)

Blue Sky Group heeft met Diesis een beheer contract afgesloten voor het beheer van Unit4 Financials (Coda). Blue Sky Group is een onafhankelijke pensioenuitvoerder, voortgekomen uit de pensioenfondsen van KLM. Het functioneel beheer wordt bij Blue Sky Group uitgevoerd door een medewerker van de financiële administratie en het technisch beheer door de helpdesk.


Blue Sky Group heeft met Diesis een beheer contract afgesloten voor het beheer van Unit4 Financials (Coda). Blue Sky Group is een onafhankelijke pensioenuitvoerder, voortgekomen uit de pensioenfondsen van KLM.

Het functioneel beheer wordt bij Blue Sky Group uitgevoerd door een medewerker van de financiële administratie en het technisch beheer door de helpdesk. Standaard beheertaken worden zelf uitgevoerd en bij complexere vraagstukken wordt Diesis benaderd. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het opzetten van een nieuw bedrijf of het aanpassen van de workflow in Unit4 Financials.

Jan Derk Bronkorst, hoofd financiën bij Blue Sky Group over Diesis: “Blue Sky Group werkt al bijna 10 jaar samen met Diesis. Consultants van Diesis hebben al meerdere upgrades en optimalisatie projecten succesvol bij ons afgerond. Omdat wij altijd zeer tevreden zijn over de flexibele dienstverlening van Diesis hebben we er nu voor gekozen om ook een beheer contract af te sluiten. Hierdoor is indien nodig snelle ondersteuning gegarandeerd.”

Geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte of een persoonlijk gesprek? Contact opnemen