Ronde Tafel | Gemeentes

De afgelopen jaren hebben wij al vele gemeentes met raad en daad bijgestaan op het gebied van het stroomlijnen van financiële bedrijfsprocessen. De kennis en ervaring die wij hierbij hebben opgedaan delen wij graag, niet alleen met collega’s maar ook met u. Daarom organiseren wij dit najaar een aantal Ronde Tafel bijeenkomsten voor gemeentes.

Datum:   nog niet bekend
Tijden:    12:00 uur tot 17:00 uur
Locatie:  Brasserie Het Koetshuis, Oortlaan 2 in Ede
Kosten:   gratis

* Uiteraard houden wij de ontwikkelingen rondom het corona virus nauwlettend in de gaten en respecteren wij de dan geldende richtlijnen van het RIVM/Rijksoverheid.

Programma

De middag wordt gestart met een heerlijke lunch in onze Brasserie. Daarna verruilen wij de lunchtafel voor een plek aan de ‘ronde tafel’ die gericht zal zijn op de dynamiek van financiële bedrijfsprocessen in gemeenteland. Aan de hand van meerdere stellingen/onderwerpen zal kennis met elkaar gedeeld worden. Ook zal een Unit4 Financials expert vanuit Diesis aanschuiven.

Welke onderwerpen wilt u bespreken?

De onderwerpen van gesprek worden in samenspraak met de deelnemende partijen vastgesteld. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen zoals de Archiefwet of btw-structuren. Uiteraard zijn suggesties voor gespreksonderwerpen van uw kant welkom. Laat het ons vooral weten via het aanmeldformulier.

Aanmelden