Beheren

icon_beheren

 

Moeilijk om goede beheerders te vinden? Diesis helpt graag bij het functioneel en/of technisch beheer van uw applicaties. Ter ondersteuning van uw eigen beheerders, op afroep op afstand of tijdelijk totdat u een juiste kandidaat heeft gevonden.

Heeft u beheerders in huis maar beschikken zij niet altijd over voldoende kennis of tijd? Krijgt u bij andere partijen te horen dat pas over een aantal weken iemand beschikbaar is? Diesis ondersteunt uw beheerders graag in dit soort gevallen. Wij proberen altijd flexibel met onze klanten mee te denken en waar mogelijk op korte termijn een afspraak in te plannen. Wilt u zeker zijn van onze beschikbaarheid dan kunnen wij ook een SLA (service level agreement) met u afspreken. Wij leggen dan vooraf verschillende prioriteiten en responsetijden vast en zorgen dat u op tijd wordt geholpen. Dit kan zowel op locatie als op afstand. Wanneer wij beheer op afstand bieden wordt dit per uur berekend. Er wordt dan niet meteen een halve of hele dag berekend.

Wanneer u tijdelijk geen beschikking heeft over beheerders, kunnen wij ook een beheerder voor een vast aantal dagen in de week bieden, zodat u rustig opzoek kunt naar de juiste kandidaat. Zodra deze is gevonden zal onze consultant zorgen, dat uw nieuwe kandidaat gedegen wordt ingewerkt, zodat u weer over goede ondersteuning beschikt.

Geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte of een persoonlijk gesprek? Contact opnemen