Implementeren financiële software

Diesis is gespecialiseerd in het automatiseren en optimaliseren van complexe financiële bedrijfsprocessen. Onze consultants zijn gespecialiseerd in het automatiseren van complexe financiële processen en kunnen u hierbij dan ook van waardevol advies voorzien.


Diesis is gespecialiseerd in het automatiseren en optimaliseren van complexe financiële bedrijfsprocessen. Hierbij is de implementatie van dergelijke software een van onze kerncompetenties. Of het nu gaat om de initiële implementatie, herimplementatie of het upgraden van de software, dan wel aanpassingen, het toevoegen van extra functionaliteiten en/of modules , onze consultants draaien hun hand er niet voor om. Al onze consultants zijn gespecialiseerd in het automatiseren van complexe financiële processen en kunnen u hierbij dan ook van waardevol advies voorzien.

Diesis is specialist op het gebied van boekhoudsoftware Unit4 Financials (Coda), Billing software en verschillende rapportage tools zoals SAP Business Objects, Power BI en de Reporting Hub.

Implementeren Unit4 Financials (Coda) 

Wilt u graag over naar de nieuwste versie van Unit4 Financials of sluit uw huidige omgeving niet meer aan bij de wensen binnen de organisatie? Diesis kan u ondersteunen in het proces van een upgrade naar de nieuwste versie. Wij hebben ervaren applicatie consultants die u vanaf het begin tot het eind kunnen ondersteunen in deze upgrade.

Herimplementatie Unit4 Financials (Coda) 

Het kan ook zijn dat de initiële implementatie, om wat voor reden dan ook, niet het gewenste resultaat oplevert. Wij helpen u graag om de software weer aan te laten sluiten op de wensen van uw organisatie. Dit kan een complete herimplementatie betekenen, maar kan ook beperkt zijn tot het toevoegen van extra functionaliteiten binnen Unit4 Financials die u eerder niet gebruikte. Een andere mogelijkheid is het implementeren van extra modules van Unit4 Financials of externe oplossingen die aansluiten op uw wensen. Wij adviseren u graag.

Upgrades Unit4 Financials (Coda) 

Wilt u over naar de nieuwste versie van Unit4 Financials? Dan kunnen wij u ook uitstekend ondersteunen. Diesis kan een upgrade vanaf de technische installatie tot configuratie tot maatwerk voor u uitvoeren.

Daarnaast bieden wij verschillende rapportage tools. Dit is met name interessant wanneer de rapportage functionaliteit binnen Unit4 Financials niet voldoet aan uw wensen. Al onze rapportage tools kunnen koppelen met uw Unit4 Financials omgeving.

Implementeren Billing

Ook voor het implementeren van de Billing software bent u bij Diesis aan het juiste adres. Onze consultants hebben veel ervaring met implementeren en configureren van Billing. Billing is standaard software maar het is zeer uitgebreid en flexibel in te richten naar de wensen van de organisatie. De consultants zullen samen met u kijken naar de beste en meest optimale inrichting van de software binnen uw organisatie.

Herimplementatie Billing

Mocht u al gebruik maken van Billing, maar sluit de huidige inrichting niet meer op uw financiële proces, dan is het mogelijk om deze aan te passen. Wij doorlopen samen met u het huidige proces en kijken waar er aanpassingen nodig zijn.

Updates Billing

Mocht u gebruik maken van een oude versie van Billing en wilt u overgaan op een nieuwere versie? Ook hier kan Diesis u bij ondersteunen.

Implementeren Power BI

Power BI is een rapportage tool van Microsoft. Deze tool kan gratis gedownload worden via Microsoft en via een maandelijks abonnement zijn er extra mogelijkheden. Power BI kan zeer interessant zijn wanneer uw huidige financiële systeem geen uitgebreide rapportagemogelijkheden biedt. Door de uitgebreide financiële kennis van onze consultants, weten zij wat er nodig is om een goede rapportage te maken. Zij kunnen u hierin dan ook goed adviseren. Het implementeren van Power Bi duurt slechts enkele dagen waarna u deze visueel sterke tool direct in gebruik kunt nemen.

Implementeren SAP Business Objects

SAP Business Objects is eveneens een rapportage tool die gekoppeld kan worden aan bijvoorbeeld Unit4 Financials. Ook hier geldt dat wanneer de rapportage mogelijkheden binnen uw huidige financiële omgeving niet uitgebreid genoeg zijn, dan kunt u kiezen voor een koppeling met SAP Business Objects. SAP Business Objects is een uitgebreide rapportage tool met mogelijkheden voor zeer complexe rapportages. De installatie van de software verloopt via onze vaste implementatiepartner, waarna onze consultants het verder oppakken en de gehele inrichting, geheel naar wens, voor u verzorgen.

Implementeren Reporting Hub

De Reporting Hub is ontwikkeld door Diesis. De Reporting Hub is een uitstekende tool wanneer er bepaalde rapportages of andere functionaliteiten missen in uw huidige omgevingen. Met de Reporting hub kunnen er extra functionaliteiten toegevoegd worden aan uw omgevingen. Doordat de software is ontwikkeld door Diesis, zal ook de gehele implementatie bij onze consultants liggen. Tijdens de implementatie zullen de consultants samen met u kijken naar de wensen binnen de organisatie om deze vervolgend na te ontwikkelen in de Reporting hub.

Geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte of een persoonlijk gesprek? Contact opnemen