Implementeren

icon_implementeren

 

Voldoet uw systeem niet meer aan uw huidige of toekomstige informatiebehoeftes en veranderde bedrijfsprocessen? Overweegt u een upgrade naar een nieuwere versie vanwege nieuwe gewenste functionaliteiten of vernieuwde technische platforms binnen uw organisatie. Of bent u op zoek naar een systeem voor een (financiële) toepassing die niet wordt ondersteund door uw huidige IT oplossingen. Graag denken wij met u mee en ondersteunen onze consultants u graag bij een pakketselectie, upgrade of (her)implementatie.

Omdat Diesis onafhankelijk van software leveranciers functioneert kunnen wij u eerlijk begeleiden in de vraag of uw applicaties nog goed aansluiten bij uw huidige situatie. Dit zou kunnen uitmonden in een software pakketselectie, waarmee wij veel ervaring hebben en u in kunnen begeleiden.

Maar misschien dat een upgrade van het huidige systeem voldoende is. U heeft dan in ieder geval de nieuwste versie, welke goed aansluit bij de overige applicaties en systemen, denk bijvoorbeeld aan onderliggende besturingssystemen en database versies. En wellicht dat een nieuwere versie nieuwe functionaliteiten biedt die voor uw bedrijf handig kunnen zijn.

In de huidige versie van uw systeem bestaan er vaak ook voldoende mogelijkheden om deze beter te laten aansluiten op uw vernieuwde eisen en wensen. Daarbij kunt u denken aan het implementeren van functionaliteiten, die u op dit moment nog niet gebruikt of een herimplementatie van uw inrichting. Op basis van onze ervaringen kunnen wij dit soort projecten zeer efficiënt laten verlopen.

Geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte of een persoonlijk gesprek? Contact opnemen