Software beheer

Wanneer uw financiële processen zijn ingericht, is het belangrijk dat de software oplossing naar wens blijft functioneren. Een van de diensten die we aanbieden is het functionele en/of technische beheer van uw financiële omgevingen.


Diesis is gespecialiseerd in het implementeren, beheren en optimaliseren van complexe financiële software. Hierbij ligt de focus op het financiële boekhoudpakket Unit4 Financials (Coda),  Billing software en een aantal BI tools.

Wanneer uw financiële processen zijn ingericht, is het belangrijk dat de software oplossing naar wens blijft functioneren. Een van de diensten die we aanbieden is het functionele en/of technische beheer van uw financiële omgevingen. Wij zorgen er voor dat alles goed blijft verlopen wanneer u  geen functioneel beheerders of systeembeheerders tot uw beschikking heeft want wij snappen dat uw medewerkers zich graag willen bezighouden met de core compentence van uw organisatie.

Beheer op afstand en op locatie

Het is mogelijk dat wij het gehele beheer van de software op ons nemen, hiervoor kunnen vaste dagen voor gepland worden. Dan kunnen de consultants op afstand voor u aan het werk maar het is ook mogelijk dat zij bij u op locatie u processen beheren.

Ook is het mogelijk om tijdelijk het beheer uit te besteden aan Diesis totdat u zelf de juiste mensen heeft gevonden. Maar het kan ook ter ondersteuning van uw huidige beheerders. Diesis gaat hier flexibel mee om en probeert u mogelijk van dienst te zijn wanneer nodig.

Beheer Unit4 Financials

Voor het beheer van Unit4 Financials (Coda) kunnen de consultants u zeker van dienst zijn. Onze consultants hebben veel kennis en ervaring met het  zowel het functioneel als het technisch beheer van Unit4 Financials omgevingen. Zij kunnen uw omgeving onderhouden vanaf ons kantoor maar het is ook mogelijk dat zij het beheer bij u op locatie doen.

Beheer Billing

Ook voor het beheer van Billing is het mogelijk dat de consultants zich voor uw organisatie tijdelijk of vast inzetten zodat uw Billing omgeving optimaal blijft functioneren. Ook hier is het mogelijk om vaste dagen in te plannen bij u op locatie of bij ons op kantoor. Voor support leveren adequate ondersteuning vanaf kantoor.

Beheer van de rapportage tools

Wanneer u gebruik van de rapportage tools; SAP Business Objects, Power BI of Reporting Hub, dan kunnen wij deze ook in het beheer nemen en houden. Vaak worden deze in combinatie gebruikt met één of meerdere financiële applicaties zoals bijvoorbeeld Unit4 Financials (Coda) of Icorp. Dus een consultant zal ook het beheer op zich nemen wanneer uw organisatie gebruikt maakt van Unit4 Financials of Icorp. Maar het is ook mogelijk om het beheer te laten door Diesis wanneer u alleen gebruik gemaakt Power BI, SAP Business Objects of Reporting Hub.

Geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte of een persoonlijk gesprek? Contact opnemen