SAP BusinessObjects

Mist u bepaalde informatie vanuit uw (financiële) systemen? Dit kan ermee te maken hebben dat bepaalde systemen zo geautomatiseerd zijn dat de achterliggende gegevens moeilijk beschikbaar zijn. Wanneer u behoefte heeft aan uitgebreide rapportages die grote hoeveelheden aan financiële gegevens samenbrengen en weergeven in overzichtelijke rapportages, dan is SAP Business Objects een zeer geschikte oplossing.


Business Intelligence

Mist u bepaalde informatie vanuit uw (financiële) systemen? Dit kan ermee te maken hebben dat bepaalde systemen zo geautomatiseerd zijn dat de achterliggende gegevens moeilijk beschikbaar zijn. Het kan ook zijn dat u te maken heeft met verschillende databronnen die onderling geen verbanden kunnen leggen terwijl u die wel nodig heeft om bepaalde belangrijke conclusies te kunnen trekken en beslissingen te kunnen nemen. Wanneer u uitgebreide informatie mist vanuit uw financiële systemen, dan zou u gebruik kunnen maken van een Business Intelligence tool.

Een business Intelligence tool kan gegevens verzamelen vanuit verschillende databronnen en deze gegevens vervolgens omzetten in informatie op basis van overzichtelijke en makkelijk te interpreteren rapportages, grafieken of dashboards.

Wanneer u behoefte heeft aan uitgebreide rapportages die grote hoeveelheden aan financiële gegevens samenbrengen en weergeven in overzichtelijke rapportages, dan is SAP Business Objects een zeer geschikte oplossing.

Wat is SAP Business Objects?

SAP Business Objects is krachtige Business Intelligence software. Deze software is erg interessant wanneer u ingewikkelde financiële rapportages wilt maken en de functionaliteiten binnen uw financiële systeem niet toereikend zijn. Het is een aanvulling voor financiële administraties die rapportages en dashboards kan ontwikkelen. Op het gebied van performance management, rapportage en planning scoort SAP Business Objects bovengemiddeld.

Binnen SAP Business Objects heeft u beschikking over verschillende modules voor het maken van dashboards en rapportages.

De mogelijkheden van SAP Business Objects

SAP Business Objects kan vanuit verschillende databronnen gegevens combineren en deze vervolgens overzichtelijk weergeven in verschillende soorten rapportages met uitgebreide lay-out mogelijkheden. In de praktijk kiezen organisaties veelal voor vaste rapportages die op elk willekeurig moment opgevraagd kunnen worden.

Geschikt voor complexe rapportages

SAP Business Objects is met name geschikt voor organisaties die te maken hebben met een grote hoeveelheid aan financiële gegevens, verschillende databronnen waaruit deze gegevens ontsloten moeten worden en die behoefte hebben aan diverse complexe rapportages.

Zowel SAP Business Objects  als Unit4 Financials zijn systemen die bij uitstek geschikt zijn voor het automatiseren van complexe financiële processen. SAP Business Objects is daardoor uitermate geschikt om te koppelen met Unit4 Financials.

Waarom Diesis?

Diesis heeft jarenlange ervaring in het inrichten van SAP Business Objects binnen organisaties. Een duidelijke meerwaarde die Diesis hierin meebrengt is de ervaring en kennis met betrekking tot financiële administraties. Hierdoor weten de consultants van Diesis welke rapportages belangrijk kunnen zijn voor een organisatie. Daarnaast zijn onze consultants gespecialiseerd in complexe financiële bedrijfsprocessen.

Inrichting van SAP Business Objects

Diesis heeft een vaste partner voor de installatie van SAP Business Objects. Zodra de installatie afgerond is, gaan onze consultants aan de slag met het inrichten van de rapportages en dashboards. Met name met betrekking tot de combinatie van Unit4 Financials omgevingen en SAP Business Objects brengt Diesis veel ervaring en kennis mee.

Beheer en optimalisatie van SAP Business Objects

Diesis u ook ondersteunen in het beheer van SAP Business Objects en wanneer nodig kunnen wij u helpen met het optimaliseren. Heeft u extra rapportages nodig of moet een reeds gebouwde rapportages aangepast worden? Wij regelen het voor u en zorgen ervoor dat uw dashboards en rapportages zo ingericht en aangepast worden zodat ze weer goed aansluiten  op de wensen van uw organisatie.

Geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte of een persoonlijk gesprek? Contact opnemen