Welke oplossingen

Financieel management

Financieel management

Diesis heeft jarenlange ervaring met Unit4 Financials, voorheen Coda. Sinds 2005 implementeren, beheren en optimaliseren medewerkers van Diesis Unit4 Financials omgevingen. Onze consultants hebben allemaal veel kennis van financiële processen en kunnen dus samen met u het financiële proces in kaart brengen.

Billing; uitgaande factuurautomatisering

Billing; uitgaande factuurautomatisering

Met de oplossing, Icorp Billing, bieden wij u een hoogstaande oplossing om uw uitgaande facturen te automatiseren. Billing is uitermate geschikt voor complexe billing processen waar sprake is van het verwerken van grote volumes en het toepassen van ingewikkelde en uitgebreide calculatiemethodes.

Business Intelligence

Business Intelligence

Een business Intelligence tool kan gegevens verzamelen vanuit verschillende databronnen en deze gegevens vervolgens omzetten in informatie op basis van overzichtelijke en makkelijk te interpreteren rapportages, grafieken of dashboards. U heeft de keuze tussen SAP BusinessObjects en Power BI.


Reporting Hub

Reporting Hub

Als financial is het belangrijk om inzicht te hebben in de cijfers. Veel softwaresystemen hebben dan ook een rapportagefunctionaliteit. Merkt u dat u specifieke rapportages mist in uw huidige systemen en kunt u geen geschikte software vinden om dit probleem op te lossen? Dan biedt de ‘Reporting Hub’ de oplossing.