Financieel management

Diesis heeft jarenlange ervaring met Unit4 Financials, voorheen Coda. Sinds 2005 implementeren, beheren en optimaliseren medewerkers van Diesis Unit4 Financials omgevingen. Onze consultants hebben allemaal veel kennis van financiële processen en kunnen dus samen met u het financiële proces in kaart brengen.


Diesis heeft jarenlange ervaring met Unit4 Financials, voorheen Coda. Sinds 2005 implementeren, beheren en optimaliseren medewerkers van Diesis Unit4 Financials omgevingen. Onze consultants hebben allemaal veel kennis van financiële processen en kunnen dus samen met u het financiële proces in kaart brengen en u adviseren over de mogelijkheden binnen Unit4 Financials. Wij zijn gespecialiseerd in het automatiseren van complexe financiële processen. Door dit specialisme, in combinatie met onze kennis van Unit4 Financials, kunnen wij u helpen uw financiële processen zo efficiënt mogelijk in te richten.

Waarom Diesis?

Unit4 Financials is flexibel te configureren naar de wensen van uw organisatie. De consultants van Diesis denken hierbij graag met u mee over wat de best mogelijke inrichting is van uw Unit4 Financials omgeving.

De software is bij uitstek geschikt wanneer uw organisatie te maken heeft met complexe financiële processen. Denk hierbij aan meerdere (sub)administraties, dimensies, interfaces, rapportages, valuta en diverse internationale lokalisatie eisen. Vanwege de uitgebreide financiële kennis van de consultants kan Diesis hier goed op inspelen.

Tevens kan Unit4 Financials koppelen met veel verschillende softwaresystemen voor zowel de import als export van data. Diesis heeft door de jaren heen veel verschillende koppelingen gerealiseerd met Unit4 Financials.

Unit4 Financials beschikt over verschillende rapportagemogelijkheden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om aanvullende rapportages te ontwikkelen. Diesis is in staat om complexe query’s en rapportages te bouwen binnen Unit4 Financials.

Kortom, Diesis kan u op alle mogelijke manieren ontzorgen, vanaf de installatie tot aan de inrichting tot aan het rapporteren van de financiële informatie. Daarbij staan we bij onze klanten bekend om de flexibiliteit, gedegen productkennis, onafhankelijk, scherpe tariefstelling en probleemoplossend vermogen.

Wie gingen u al voor?

Diesis heeft door de jaren heen een groot klantenbestand opgebouwd. Diesis heeft de afgelopen 12,5 jaar ongeveer 60 organisaties geholpen met een (her)implementatie van Unit4 Financials, het beheer of het optimaliseren van hun omgeving. Daarbij heeft Diesis op het moment 15  vaste klanten die het beheer van Unit4 Financials aan ons uitbesteden of waar Diesis het eerste aanspreekpunt is voor bijvoorbeeld een upgrade of een uitbreiding.

Unit4 Financials (her)implementeren

Bent u niet (meer) tevreden met de huidige inrichting van uw Unit4 Financials omgeving? Of heeft er een verandering plaatsgevonden binnen uw organisatie waardoor de omgeving niet meer aansluit op het financiële proces? Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden binnen Unit4 Financials en kunnen de inrichting aanpassen zodat het weer aansluit op de wensen en behoeften van uw organisatie.

Unit4 Financials uitbreiden

Wanneer u uw Unit4 Financials omgeving wilt uitbreiden met aanvullende modules van Unit4 Financials, kan Diesis u ook daarbij ondersteunen. Onze consultants hebben ervaring met de implementatie en inrichting van alle Financials modules.

Heeft u behoefte aan  functionaliteiten die niet beschikbaar zijn in Unit4 Financials? Wij bieden ook diverse oplossingen die uw bestaande Unit4 omgeving kunnen uitbreiden. Kijk voor meer informatie naar Power BI, SAP Business Objects en Reporting Hub.

Unit4 Financials upgraden

Sluiten de huidige functionaliteiten niet meer aan bij uw organisatie en u wilt graag naar de nieuwe versie van Unit4 Financials? Diesis kan u prima ondersteunen wanneer u over wilt naar een nieuwe versie binnen Unit4 Financials. Diesis heeft ervaren Unit4 Financials consultants die u vanaf het begin tot aan het eind van de upgrade ondersteunen.

Unit4 Financials beheer

Heeft u binnen uw organisatie geen IT afdeling of applicatiebeheerder(s) die in staat zijn het beheer van Unit4 Financials te doen, dan nemen wij deze werkzaamheden voor u uit handen. Diesis helpt u graag met de ondersteuning van het functioneel en/of technisch beheer van uw Unit4 Financials omgeving. Dit kan zowel op afstand als bij u op locatie en indien gewenst plannen we hiervoor vaste dagen.

Unit4 Financials optimalisatie

Het optimaal gebruiken van de diverse modules van de Unit4 Financials suite is een voorwaarde voor een goed en efficiënt werkende financiële administratie. Diesis kan voor u een audit uitvoeren, waarbij niet alleen gekeken wordt naar het optimaliseren van het gebruik van de software en aanverwante systemen, maar ook naar of er verbeteringen mogelijk zijn in de afstemming met de aanwezige financiële processen en de betrokken mensen. Het opgeleverde auditrapport kan u handvatten geven om uw financiële administratie verder te professionaliseren.

Unit4 Financials (Coda)

Unit4 Financials, voorheen Coda, is gemaakt om de boekhouding van een organisatie te automatiseren. Unit4 Financials biedt een best-of-breed oplossing voor complexe en/of internationale financiële administraties. De software beschikt over verschillende modules. De financiële administratie is de basis, de andere vier modules; orderadministratie, inkoopfacturering, verkoopfacturering en activa, zijn aanvullingen hierop. Diesis biedt een compleet dienstenpakket op het gebied van: implementatie, beheer en optimalisatie van Unit4 Financials.

Geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte of een persoonlijk gesprek? Contact opnemen