Welke producten

Unit4 Financials (Coda)

Unit4 Financials (Coda)

Unit4 Financials (Coda) biedt best-of-breed oplossingen voor complexe en/of internationale financiële administraties. Naast ondersteuning van algemene boekhoudtransacties, zoals grootboek, activa, billing, inkoop en workflow, worden ook oplossingen geboden voor financiële analyse, consolidatie en rapportages.

Icorp

Icorp

Icorp levert een volledig met Unit4 Financials (Coda) geïntegreerd projectmanagementsysteem voor tijdregistratie, planning, fiattering, facturering en rapportage. Interfacing met andere financiële pakketten is ook mogelijk. Alle applicaties zijn webbased. Inmiddels gebruiken zo’n 60 klanten de verschillende oplossingen van Icorp.

SAP BusinessObjects

SAP BusinessObjects

BusinessObjects biedt sterke query en rapportage oplossingen die door andere leveranciers nauwelijks benaderd kunnen worden. Met behulp van WebIntelligence kunnen interactieve rapportages ontwikkeld worden die vanuit de Infoview portal, maar ook vanuit iedere andere portal (bijvoorbeeld die van Unit4 Financials) opgestart kunnen worden.


Reporting Hub

Reporting Hub

De Reporting Hub is een standaard web applicatie, waarin modulair diverse toepassingen kunnen worden opgezet voor de ondersteuning van business processen, die niet gevangen (kunnen) worden in een standaard systeem in een organisatie. We noemen het zelf een soort van ‘kapstok’ applicatie.

Power BI

Power BI

Binnen de business intelligence wereld speelt het kunnen visualiseren van informatie een steeds grotere rol. Het kunnen tonen van deze informatie middels interactieve dashboards met allerhande grafiekvormen en zelfs landkaartjes, biedt vaak een veel sneller inzicht in het reilen en zeilen van een (bepaald onderdeel van) een organisatie.

CIC Audit tool

CIC Audit tool

Diesis heeft CIC Audit Tool ontwikkeld. Met deze tool verkrijgt u op een eenvoudige manier informatie over bevoegdheden van gebruikers, functiescheidingen en beveiligingsparameters uit Unit4 Financials (Coda). Het verkrijgen van deze informatie uit Unit4 Financials is normaliter arbeidsintensief en niet gemakkelijk uitwisselbaar met andere partijen, zoals bijvoorbeeld accountants.