Welke producten

Unit4 Financials (Coda)

Unit4 Financials (Coda)

Diesis heeft jarenlange ervaring met Unit4 Financials, voorheen Coda. Sinds 2005 implementeren, beheren en optimaliseren medewerkers van Diesis Unit4 Financials omgevingen. Onze consultants hebben allemaal veel kennis van financiële processen en kunnen dus samen met u het financiële proces in kaart brengen.

Icorp; order to cash software

Icorp; order to cash software

Het proces van het ontvangen en verwerken van klantenorders tot aan de betaling van de klant, en alle tussenliggende handelingen, wordt aangeduid als het  ‘order to cash’ proces, ook wel het O2C proces. Met de software van Icorp bieden wij u een hoogstaande oplossing om uw order to cash proces te automatiseren.

SAP BusinessObjects

SAP BusinessObjects

Mist u uitgebreide rapportages in uw financiële administratie(s)? SAP Business Objects is krachtige Business Intelligence software. Deze software is erg interessant wanneer u ingewikkelde financiële rapportages wilt maken. Het is een aanvulling voor financiële administraties die rapportages en dashboards kan ontwikkelen.


Power BI

Power BI

Wanneer u uitgebreide rapportages mist in uw financiële systemen, dan zou u gebruik kunnen maken Power BI. Power BI van Microsoft is een moderne Business Intelligence tool. Deze tool is in staat om van verschillende databases gegevens met elkaar te combineren en weer te geven in een visueel aantrekkelijk en interactief dashboard

Reporting Hub

Reporting Hub

Als financial is het belangrijk om inzicht te hebben in de cijfers. Veel softwaresystemen hebben dan ook een rapportagefunctionaliteit. Merkt u dat u specifieke rapportages mist in uw huidige systemen en kunt u geen geschikte software vinden om dit probleem op te lossen? Dan biedt de ‘Reporting Hub’ de oplossing.

CIC Audit tool

CIC Audit tool

Diesis heeft CIC Audit Tool ontwikkeld. Met deze tool verkrijgt u op een eenvoudige manier informatie over bevoegdheden van gebruikers, functiescheidingen en beveiligingsparameters uit Unit4 Financials (Coda). Het verkrijgen van deze informatie uit Unit4 Financials is normaliter arbeidsintensief en niet gemakkelijk uitwisselbaar met andere partijen, zoals bijvoorbeeld accountants.