SAP BusinessObjects

diesis_sap_icon

 

BusinessObjects biedt sterke query en rapportage oplossingen die door andere leveranciers nauwelijks benaderd kunnen worden. Met behulp van WebIntelligence kunnen interactieve rapportages ontwikkeld worden die vanuit de Infoview portal, maar ook vanuit iedere andere portal (bijvoorbeeld die van Unit4 Financials) opgestart kunnen worden. Naast WebIntelligence biedt SAP diverse andere business intelligence oplossingen, zoals bijvoorbeeld XCelsius voor het vervaardigen van dashboards.

Diesis heeft diepgaande kennis van de verschillende producten van Business Objects en we kunnen ons beroepen op meer dan 15 jaar ervaring. Wij zijn overtuigd dat voor het maken van een goede financiële Business Objects oplossing zowel technische als financiële kennis nodig is. Ook weten wij dat deze kennis schaars is in de markt. IT en BI dienstverleners hebben de technische (BI) kennis in huis, maar missen veelal de financiële kennis. Voor financiële dienstverleners geldt het omgekeerde.

Gezien onze financiële achtergrond zijn wij voor financiële oplossingen in Business Objects dé ideale implementatiepartner. Wij hebben kennis van de nieuwste versies, de Designer module voor het ontwikkelen van universes, het CMC voor het inrichten van gebruikers en bevoegdheden en het beheren van de Business Objects omgeving.

Vooral in Unit4 Financials omgevingen hebben wij veel ervaring. Onze kennis van het Unit4 Financials datamodel maakt ons dé partner voor het implementeren van Business Objects oplossingen in deze omgevingen.

Geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte of een persoonlijk gesprek? Contact opnemen