Unit4 Financials (Coda)

diesis_coda_icon

 

Unit4 Financials (Coda) biedt best-of-breed oplossingen voor complexe en/of internationale financiële administraties. Naast ondersteuning van algemene boekhoudtransacties, zoals grootboek, activa, billing, inkoop en workflow, worden ook oplossingen geboden voor financiële analyse, consolidatie en rapportages. Voordelen van Unit4 Financials zijn de mogelijkheden voor een zeer flexibele inrichting, sterke boekhoudkundige functionaliteiten en eenvoudige integratie met andere systemen (met behulp van webservicesver of XMLi).

Medewerkers van Diesis implementeren en beheren Unit4 Financials oplossingen reeds sinds 1996. Wij kunnen dus bouwen op een berg aan ervaring wat loopt tot en met de nieuwste versies.

Wij onderscheiden ons door onze integrale aanpak, het redeneren vanuit financiële processen en flexibele inzet. Al onze medewerkers hebben een financiële achtergrond met een sterke kennis van de verschillende modules van Unit4 Financials . Dit heeft als voordeel dat we op niveau met financiële mensen kunnen praten over uw financiële boekhoudkundige processen en dit vervolgens kunnen vertalen in een oplossing in Unit4 Financials. Of eventueel daarbuiten, want we zijn niet gebonden aan Unit4 Financials!

Naast onze financiële kennis hebben wij veel kennis van het Unit4 Financials datamodel, wat ons in staat stelt om met rapportagetools complexe queries en rapportages te maken op Unit4 Financials.

Geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte of een persoonlijk gesprek? Contact opnemen