Werken bij Diesis

 

Diesis iets voor jou?

Als jij houdt van proces optimalisatie, data analyse, systeem integratie en/of als je veel kennis hebt omtrent Order to Cash– en financiële processen dan komen wij graag met jou in contact.

Bij Diesis krijg je vrijheid en ruimte voor je eigen ontwikkeling. We bieden jou het beste van twee werelden, namelijk; de voordelen van een kleine organisatie en de uitdaging en complexiteit van toonaangevende klanten.

Waar we werken

Wij werken vanuit twee prachtige kantoorvilla's in Ede, 'Hofstede de Heestereng' en het 'Koetshuis'. We werken volgens een hybride model, waarbij wij gedeeltelijk op kantoor en vanuit huis werken.

Wij hechten echter veel waarde aan het ontmoeten van elkaar. Om de tijd op kantoor voor iedereen zo plezierig mogelijk te maken zijn er bijvoorbeeld actieve werkplekken gecreëerd (denk aan fiets- en stabureaus), hebben wij een prachtig restaurant met heerlijke loungeplekken om samen te brainstormen en gezellig picknicktafels buiten om aan te lunchen of overleggen.

Wij groeien sterk maar hebben nog steeds duidelijke kenmerken van een familiebedrijf. Iedereen levert vanuit zijn/haar rol een belangrijke bijdrage aan ons succes!

Diesis - Hofstede De Heestereng

Openstaande vacature(s)

Hieronder vind je alle actieve vacatures waar we momenteel nieuwe collega’s voor zoeken. Niet alleen vacatures binnen specifiek Diesis maar ook vacatures binnen 4CEE, de groeiende organisatie waar Diesis samen met 4 andere bedrijven toe behoort. Dit zijn vacatures voor afdelingen die voor de diverse bedrijven binnen de groep (ondersteunende) werkzaamheden verrichten:

 

 

Sluiten deze vacature(s) niet aan bij jouw ambities en werkzaamheden maar ben je toch enthousiast over Diesis?

Neem dan contact op met Dirk Jan van Veldhuizen (HR Business Partner) via djvanveldhuizen@4cee.com of 06-45031728.