Wie we zijn

We zijn consultants die direct merkbare resultaten opleveren en
de oplossing borgen binnen de organisatie van de klant.


Filosofie

We zijn consultants die direct merkbare resultaten opleveren en de oplossing borgen binnen de organisatie van de klant. Daarnaast maken wij ons eigen werk slimmer: gebruik van tools om eigen werk efficiënter uit te voeren, minder aantal uren maar van hogere kwaliteit. We zijn overtuigd dat de basis voor het leveren van toegevoegde waarde aan onze klant is gelegen in kennis: een brede applicatiekennis aangevuld met kennis over bedrijfsprocessen en IT. We geloven dat we klanten moeten helpen met oplossingen. Dit vertaalt zich in een pro-actieve en servicegerichte houding en de bereidheid om een stap extra te zetten.

Achtergrond

Diesis is een adviesbureau dat in 2005 is opgericht door Peter Kluskens en Tino Wendriks. Beide oprichters zijn gecertificeerde Unit4 Financials (Coda) consultants en gezamenlijk hebben zij meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van Business Intelligence, Performance Management en Business Consultancy. Tino en Peter hebben gewerkt bij PricewaterhouseCoopers voordat ze in 2005 Diesis Consultancy B.V. zijn begonnen.


Medewerkers

Tino Wendriks
Business consultant
Sinds november 2005 bij Diesis. Tino is breed inzetbaar, maar zijn focus ligt op het implementeren van business intelligence oplossingen in voornamelijk financiële omgevingen. Laatste tijd ook druk met Power BI en de door Diesis zelf ontwikkelde Reporting Hub.
Dennis Joseph
Applicatie consultant
Sinds mei 2006 bij Diesis. Onze BusinessObjects specialist met een sterke financiële achtergrond. Weet daarom de rapportage vragen op een financiële afdeling goed te vertalen in een mooie oplossing. Heeft goede kennis en ruime ervaring met Unit4 Financials.
Menno Rouffaer
Applicatie consultant
Sinds mei 2008 bij Diesis. Zowel functioneel als technisch goed onderlegd in de Unit4 Financials applicatie. Maakt veel klanten blij met zijn kennis en proactieve houding. Vindt het ook leuk om interne Diesis zaken op te pakken, zoals de website en productontwikkeling.
Jim Voorn
Applicatie consultant
Sinds maart 2009 bij Diesis. Geen functionaliteit is hem onbekend binnen de Unit4 Financials applicatie. En de Assets module kent helemaal geen geheimen voor hem. Doet ook diverse Icorp werkzaamheden, voornamelijk gericht op de tijdschrijf module.
Bart Pijls
Technisch consultant
Sinds september 2013 bij Diesis. Bart is onze SQL ontwikkel specialist, waarbij hij zijn diepgaande kennis voornamelijk etaleert in Icorp projecten. Weet als geen ander gestructureerd te werken en kan de uitdagingen van een klant perfect vertalen in een Icorp oplossing.
Jaap Broess
Technisch consultant
Sinds januari 2015 bij Diesis. Overgekomen van de Unit4 organisatie, heeft hij nu bij Diesis een nieuwe uitdaging gevonden: Icorp. Als implementatie consultant betrokken bij diverse projecten gericht op de facturatie module van Icorp. Kan het niet laten af en toe een Unit4 Financials upgrade uit te voeren.
Vincent Schuilenburg
Applicatie consultant
Sinds februari 2015 bij Diesis. Net als André en Jaap afkomstig van de Unit4 organisatie. Kan lezen en schrijven met alle modules van de Unit4 Financials applicatie. Zijn specialiteit: de Procurement, Invoice Matching en Workflow modules. Brede financiële achtergrond.
André Visscher
Technisch consultant
Sinds maart 2016 bij Diesis. Diepgaande technische kennis van de Unit4 Financials applicatie. Specialist in het uitvoeren van upgrades en het bouwen van maatwerkoplossingen. Zijn nieuwste passie is Icorp, waarin hij zijn kennis nog breder kan inzetten.
Peter Kadiks
Technisch consultant
Sinds januari 2017 bij Diesis. Peter is niet alleen SQL database specialist maar hij heeft ook kennis van de BI tools van SQL. Voor deze voormalig penningmeester heeft een boekhouding geen geheimen; zijn nieuwste uitdaging: Icorp.