Wie wij zijn

Wij zijn technische consultants, business consultants en proces deskundigen. Wij adviseren, begeleiden, optimaliseren en/of implementeren financieel administratieve oplossingen.


Even voorstellen

Wij zijn Diesis. Diesis is onderdeel van de InnovestIT Group. Een groep bedrijven die, met hun producten en diensten, een toegevoegde waarde levert aan het gehele transactionele en administratieve proces.

Diesis levert diensten en oplossingen voor het optimaliseren van uw financiële administratieve processen. Wij beheren, ondersteunen en optimaliseren de omgeving van Unit4 Financials (Coda) bij een groot aantal organisaties. Daarnaast bieden wij deze organisaties onze kennis en ervaring in het bedrijfsmatig toepassen van Business Intelligence.

Diesis levert ERP onafhankelijke software voor het optimaliseren van het Order to Cash proces. Met onze oplossingen helpen wij organisaties om hun processen efficiënter, inzichtelijker en overzichtelijker te maken.

Diesis is dé specialist in Order to Cash en financieel administratieve processen.

Het team

Ons team van professionals staat voor u klaar en denkt met u mee. Wij staan voor flexibiliteit en kwaliteit. Voor persoonlijk contact met onze relaties, daarom is een open en eerlijke samenwerking de basis.

Onze adviseurs/business consultants, applicatie consultants, technische consultants en projectmanagers bieden u een schat aan kennis en jarenlange ervaring.

Als jij houdt van proces optimalisatie, data analyse, systeem integratie en/of als je veel kennis hebt omtrent Order to Cash- en financiële processen dan komen wij graag met jou in contact.

Bekijk onze vacatures!

Heb je vragen over de carrière mogelijkheden binnen Diesis? Neem dan contact op met Wouter Slot, via wslot@innovestit.com of 06 – 45 031 728.Medewerkers

Tino Wendriks
Tino Wendriks
Directeur & Business consultant
Sinds november 2005 bij Diesis. Tino is breed inzetbaar, maar zijn focus ligt op het implementeren van business intelligence oplossingen in voornamelijk financiële omgevingen. Laatste tijd ook druk met Power BI en de door Diesis zelf ontwikkelde Reporting Hub.
Paul van der Lee
Paul van der Lee
Commercie
Sinds april 2018 werkzaam bij Diesis. Paul komt van Easy Systems, één van de bedrijven binnen de InnovesIT Group. Hij  is commercieel eindverantwoordelijk voor Diesis. Hij is verantwoordelijk voor de verkoop en het klantrelatiemanagement
Melony van Manen
Melony van Manen
Marketeer
Sinds februari 2018 werkzaam bij Diesis. Melony is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie binnen Diesis. Het up-to-date houden van de website, online media kanalen en het versturen van nieuwsbrieven zijn enkele werkzaamheden die hieronder vallen.
Dennis Joseph
Dennis Joseph
Applicatie consultant
Sinds mei 2006 bij Diesis. Onze BusinessObjects specialist met een sterke financiële achtergrond. Weet daarom de rapportage vragen op een financiële afdeling goed te vertalen in een mooie oplossing. Heeft goede kennis en ruime ervaring met Unit4 Financials.
Menno Rouffaer
Menno Rouffaer
Applicatie consultant
Sinds mei 2008 bij Diesis. Zowel functioneel als technisch goed onderlegd in de Unit4 Financials applicatie. Maakt veel klanten blij met zijn kennis en proactieve houding. Vindt het ook leuk om interne Diesis zaken op te pakken, zoals de website en productontwikkeling.
Jim Voorn
Jim Voorn
Applicatie consultant
Sinds maart 2009 bij Diesis. Geen functionaliteit is hem onbekend binnen de Unit4 Financials applicatie. En de Assets module kent helemaal geen geheimen voor hem. Doet ook diverse Icorp werkzaamheden, voornamelijk gericht op de tijdschrijf module.
Vincent Schuilenburg
Vincent Schuilenburg
Applicatie consultant
Sinds februari 2015 bij Diesis. Net als André en Jaap afkomstig van de Unit4 organisatie. Kan lezen en schrijven met alle modules van de Unit4 Financials applicatie. Zijn specialiteit: de Procurement, Invoice Matching en Workflow modules. Brede financiële achtergrond.
Hans van Leur
Hans van Leur
Business analist
Sinds maart 2018 werkzaam bij Diesis. Hans is 22 jaar werkzaam geweest bij Unit4 (voorheen Coda). Hans wordt ingezet als projectmanager en business analist op de Unit4 Financials omgevingen en een nieuwe uitdaging; Icorp projecten.
Bart Pijls
Bart Pijls
Technisch consultant
Sinds september 2013 bij Diesis. Bart is onze SQL ontwikkel specialist, waarbij hij zijn diepgaande kennis voornamelijk etaleert in Icorp projecten. Weet als geen ander gestructureerd te werken en kan de uitdagingen van een klant perfect vertalen in een Icorp oplossing.
Jaap Broess
Jaap Broess
Technisch consultant
Sinds januari 2015 bij Diesis. Overgekomen van de Unit4 organisatie, heeft hij nu bij Diesis een nieuwe uitdaging gevonden: Icorp. Als implementatie consultant betrokken bij diverse projecten gericht op de facturatie module van Icorp. Kan het niet laten af en toe een Unit4 Financials upgrade uit te voeren.
André Visscher
André Visscher
Technisch consultant
Sinds maart 2016 bij Diesis. Diepgaande technische kennis van de Unit4 Financials applicatie. Specialist in het uitvoeren van upgrades en het bouwen van maatwerkoplossingen. Tevens SQL ontwikkel specialist en implementatie consultant voor Icorp projecten
Peter Kadiks
Peter Kadiks
Technisch consultant
Sinds januari 2017 bij Diesis. Peter is niet alleen SQL database specialist maar hij heeft ook kennis van de BI tools van SQL. Voor deze voormalig penningmeester heeft een boekhouding geen geheimen; zijn nieuwste uitdaging: Icorp.
Rob Brouwer
Rob Brouwer
Technisch consultant
Sinds mei 2018 in dienst bij Diesis. Rob heeft veel ervaring opgedaan met Unit4 Financials en Icorp. En zal zich de komende tijd gaan richten op de Icorp projecten.
Wouter Slot
Wouter Slot
HR & Recruitment
Wouter Slot is eveneens werkzaam binnen de InnovestIT Group en is verantwoordelijk voor de HR & Recruitment. Diesis verwacht de komende tijd sterk te gaan groeien en in de krappe IT markt kunnen we Wouter goed gebruiken om nieuwe collega's te werven.
Lizzy Lieverst
Lizzy Lieverst
Administratief medewerkster
Lizzy doet al jaren de administratie van de bedrijven binnen de Innovestit Group. Sinds september 2017 is Diesis ook onderdeel geworden van de Innovestit Group en doet Lizzy dus ook de administratie van Diesis.
Marco de Vries
Marco de Vries
Systeembeheerder
Sinds januari 2018 is Marco de Vries werkzaam binnen de InnovestIT Group. Hij is de systeembeheerder en zorgt ervoor dat wij allemaal zonder IT problemen ons werk kunnen doen. Hij zorgt voor de hardware, software en andere IT zaken.