Unit4 Financial Planning & Analysis

Neem de controle over de bedrijfsplanning en prognoseprocessen in je organisatie met FP&A software.


Lees meer over de kracht van scenarioplanning ter ondersteuning van besluitvorming en download onze whitepaper.

Download Whitepaper

Geen enkele rol binnen organisaties is meer aan verandering onderhevig geweest als de rol van Finance. Was het vroeger vooral terugkijken op en rapporteren van gegevens, vandaag de dag vervul je als financieel professional een veel meer strategische rol.

De gegevens die je (re)produceert helpen het management / de directie betere beslissingen te nemen en Financial Planning en Analysis software is daarmee onmisbaar geworden. Neem de controle over de bedrijfsplanning en prognoseprocessen van de gehele organisatie met FP&A software.

Waarom kiezen voor FP&A software?

FP&A processen kunnen niet alleen waarde toevoegen aan je eigen Finance afdeling, maar ook aan andere afdelingen binnen uw organisatie zoals Sales en HR. 

Daarmee is FP&A een afdeling overstijgend platform geworden voor de totale organisatie. Dat is op zich is al een reden om met FP&A software te gaan werken, maar er zijn meer voordelen. De belangrijkste:

 • Het einde van handmatige processen;
 • Alle data op één plek;
 • Eenvoudig visualiseren en delen van gegevens.

Geïntegreerd in Unit4

Unit4 Financial Planning & Analysis (Prevero) is een intuïtief en gebruiksvriendelijk Corporate Performance Management (CPM) platform met geïntegreerde business intelligence (BI).

Het stelt organisaties in staat om de volledige controle te krijgen over hun bedrijfsplanning en prognoseprocessen en ondersteunt hen met geavanceerde analyse- en rapportagemogelijkheden. Alles in één oplossing.

Met Financial Planning & Analysis kun je op een betere en snellere manier de cijfers aan het werk te zetten. Het helpt met slimmer prestatiemanagement, planning, budgettering en prognoses, financiële consolidatie, rapportage, visualisatie en analyse.

Plan een adviesgesprek in

 

Unit4 Financial Planning & Analysis

De mogelijkheden van Unit4 Financial Planning & Analysis 

Hoe je Unit4 FP&A in kunt zetten

Aanbestedingsmanagement

 • Verbeter de controle en verhoog de efficiëntie tijdens het gehele aanbestedingsproces.
 • Stimuleer naleving door een betere ervaring te bieden die de acceptatie door gebruikers maximaliseert.
 • Begrijp welke leveranciers de beste waarde bieden, houd grip op de uitgaven en stroomlijn de goedgekeurde leveranciers.
 • Geef aanbestedingsmanagers de feiten en inzichten om effectiever te onderhandelen met voorkeursleveranciers.
Aanbestedingsmanagement

Factureringsbeheer

 • Maak het makkelijker om facturatiedocumenten op te halen en bij te houden. Gebruik workflows om rekeningen goed te keuren en deze sneller gereed te maken voor verzending.
 • Help je bedrijf en financiële medewerkers om efficiënter samen te werken. Verbeter de nauwkeurigheid van facturen om klantengeschillen te verminderen en betalingen sneller te ontvangen.
 • Plaats facturen rechtstreeks terug in de boekhouding voor nauwkeurige rapportage.
Factureringsbeheer

Vermogensbeheer

 • Beheer activa met vertrouwen in bedrijven, landen en valuta's met volledige controle over kapitalisatie, vervreemding en afschrijving.
 • Gebruik automatisering om de hoeveelheid tijd die medewerkers besteden aan administratieve taken, zoals afschrijving, te verminderen.
 • Integreer activatracering met boekhouding, aanbesteding en andere financiële functies voor volledige financiële controle en zichtbaarheid.
GettyImages-655798939

Meer weten?

Wil je meer informatie over Unit4 Financial Planning & Analysis software?

Neem dan contact met ons op, wij laten je graag de mogelijkheden zien.

Contact opnemen