Waarom Diesis

Voor makkelijker beheer en meer grip op financiële processen

Neem contact op  of  Download onze brochure

 

diesis-unit4-logobar11

 

Onze visie


Toenemende wet- en regelgeving en maatschappelijke verantwoordingsplicht leidt tot de noodzaak voor bedrijven om systematisch en transparant te handelen.

Bedrijven en instellingen moeten in toenemende mate zaken registreren, waardoor de administratieve last jaarlijks aanzienlijk toeneemt.

Wij geloven dat onze software oplossingen deze last kan verlichten en terugdringen. En dat uiteindelijk alle voorspelbare en repeterende administratieve processen volledig geautomatiseerd zouden kunnen worden. Wij zien dat digitale innovatie en specialistische ICT-vakkennis grote kansen biedt om de administratieve last terug te brengen zodat het kernproces maximale focus krijgt.

Middelgrote en grote organisaties kennen een grote diversiteit aan administratieve processen die zonder automatisering niet kunnen functioneren. De combinatie van een samenhangende set van specialistische ICT-oplossingen en gepassioneerde en servicegerichte medewerkers leidt tot het maximale resultaat.

Onze kernwaarden


Wij voeren onze werkzaamheden voor onze klanten uit op basis van onze kernwaarden. Deze waarden hebben wij  hoog in het vaandel staan:

  • We zijn trots op wie we zijn en wat wij doen. We streven ernaar om dit continu te verbeteren.  Zo creëren we  kansen en maken wij ons onderscheidend in de markt;
  • We houden van korte lijnen en snel schakelen, omdat dit zorgt voor verantwoordelijkheid, pragmatiek en het beste resultaat;
  • We halen voldoening uit het helpen van onze klanten. De klant daagt ons uit;
  • We hebben een mentaliteit van aanpakken maar we zullen zeker ook aangeven wanneer iets niet mogelijk is. Voor alles is een oplossing, daarbij is naar onze mening het voldoen aan verwachtingen het belangrijkst.
Onze kernwaarden

diesis-unit4-logobar12

 

Neem contact op  of  Download onze brochure


diesis-iso-logos

© Diesis | Disclaimer | Privacy | General Terms

Resources

Servicecenter

Contact


+31 (0)318 64 87 45
6716WD, Ede
Oortlaan 2
The Netherlands