Waarom Diesis

Ben je op zoek naar een persoonlijke en flexibele kennispartner op het gebied van software voor financiële processen en de producten van Unit4? 
Dan ben je bij Diesis aan het juiste adres!

Neem contact op  of  Download onze brochure

 

4CEE_header_scroll

ic_button_procesoptimalisatie

Onze klanten vertellen je waarom:

We ervaren de samenwerking met de Diesis als zeer prettig. Alle medewerkers hebben veel kennis van de oplossingen. Heldere communicatie, korte lijnen en ze zijn in staat om de werkzaamheden binnen de gestelde termijn op te leveren.
WBL 150x150
Léon Verhaegen
Waterschapsbedrijf Limburg
Door de korte lijnen en het frequente overleg was het prettig samenwerken met Diesis. De consultants weten waar zij het over hebben. Het is mooi om te zien hoe oplossingsgericht zij te werk gaan.
Gemeente Assen 150x150
Jan de Graaf
Gemeente Assen
De consultants hebben veel kennis, denken goed mee in ons proces en komen hierdoor met goede oplossingen. Daarnaast is de persoonlijke benadering erg fijn en worden de gemaakte afspraken nagekomen.
André van Elsacker
Ikea
Diesis is een organisatie die doet wat er van ze gevraagd wordt. Het team staat voor je klaar en beschikt over zeer ruime ervaring met Unit4 Financials.
Logo_ONVZ_h150
Homar Owez
ONVZ
Ik ken de consultant van Diesis al jaren en vind dat hij veel toegevoegde waarde heeft. Hij denkt altijd met ons mee.
Gemeente Leeuwarden over upgrade Unit4 Financials Continuous Release
Dirk Postma
Gemeente Leeuwarden

Waarom kies je voor Diesis

en niet voor een andere Unit4-implementatiepartner?

Wij zijn fan van Unit4. En Unit4 ook van ons. Niet voor niks is Diesis strategisch partner van Unit4. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen én kennen de producten natuurlijk door en door. Daardoor kunnen we jou volledig ontzorgen.

Maar we kijken ook verder dan alleen de producten van Unit4. Jouw processen staan bij ons altijd voorop. Samen onderzoeken we waar jouw pijnpunten liggen en vervolgens zoeken we naar de beste oplossing die past bij jou. En soms is daar net wat meer voor nodig.

Daarom ontwikkelen onze eigen developers ondersteunende softwareoplossingen die perfect aansluiten op de producten van Unit4. Zo kun je met Diesis Bank Statements heel eenvoudig bankafschriften verwerken in Unit4 Financials by Coda.

Als je met ons samenwerkt, dan tref je een persoonlijke en flexibele kennispartner die altijd voor je klaar staat. Jij en jouw behoeften staan bij al onze collega's op nummer één. Al onze collega's -developers, supportmedewerkers en consultants- werken bij ons op kantoor in Ede. Je wordt altijd persoonlijk geholpen door iemand uit ons team. Zo weet je altijd bij wie je terecht kunt en ben je er zeker van dat je snel wordt geholpen. De lijnen zijn kort en je wordt bij ons nooit van het kastje naar de muur gestuurd.  

Diesis Unit4 Badges

 

Karakteristieken die klanten waarderen

ISO-gecertificeerd

We hebben onze bedrijfsprocessen en informatiebeveiliging goed op orde. We zijn ISO9001 en ISO27001 gecertificeerd. 

Persoonlijk contact

Je hebt altijd contact met één van onze eigen collega's in Ede. De lijnen zijn heel kort.

Klantfocus

Jij en jouw proces staan centraal. Samen zoeken we naar de pijnpunten en allerbeste oplossing.

Vooruitstrevend

We zijn goed op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en de nieuwste technologiën. 

Kennis en ervaring

Ons team heeft jarenlange ervaring en kennis op het gebied van Unit4. We weten waar we het over hebben.

Onderdeel van 4CEE

Als onderdeel van de 4CEE-groep kunnen wij ook putten uit de kracht van onze zusterbedrijven.

Zij weten waarom:

Een greep uit onze klanten:

Gemeente Leeuwarden over upgrade Unit4 Financials Continuous Release logo-klaverblad-levensverzekering Abovo Media 150x150 Logo_ONVZ_h150 WBL 150x150 provincie zeeland Gemeente Assen 150x150 Blue Sky Group 300 x 150 Ikea wit 300 x 150 holiday o ice
Neem contact op  of  Download onze brochure