Unit4 Financial Planning & Analysis

Neem de controle over de bedrijfsplanning met Financial Planning & Analysis (FP&A) software.

Neem contact op  of  Download onze brochure

 

4CEE_header_scroll

diesis-unit4-logobar11

 

Waarom Financial Planning & Analysis?

Geen enkele rol binnen organisaties is meer aan verandering onderhevig geweest als de rol van Finance. Wat vroeger vooral terugkijken op en rapporteren van gegevens was, is vandaag de dag je rol als financieel professional veel meer strategisch. 

De gegevens die je (re)produceert helpen het management / de directie betere beslissingen te nemen en Financial Planning en Analysis software is daarmee onmisbaar geworden. Neem de controle over de bedrijfsplanning en prognoseprocessen van de gehele organisatie met FP&A software.

FP&A processen kunnen niet alleen waarde toevoegen aan je eigen Finance afdeling, maar ook aan andere afdelingen binnen uw organisatie zoals Sales en HR. 

Daarmee is FP&A een afdeling overstijgend platform geworden voor de totale organisatie. Dat is op zich is al een reden om met FP&A software te gaan werken, maar er zijn meer voordelen. De belangrijkste:

  • Het einde van handmatige processen;
  • Alle data op één plek;
  • Eenvoudig visualiseren en delen van gegevens.

Nauwkeurige budgetten en prognoses

Unit4 Financial Planning & Analysis (voorheen bekend als Prevero) is een intuïtief en gebruiksvriendelijk Corporate Performance Management (CPM) platform met geïntegreerde business intelligence (BI).

Het stelt organisaties in staat om de volledige controle te krijgen over hun bedrijfsplanning en prognoseprocessen en ondersteunt hen met geavanceerde analyse- en rapportagemogelijkheden. Alles in één oplossing.

Met Financial Planning & Analysis kun je op een betere en snellere manier de cijfers aan het werk te zetten. Het helpt met slimmer prestatiemanagement, planning, budgettering en prognoses, financiële consolidatie, rapportage, visualisatie en analyse.

 

GettyImages-1154013292

De mogelijkheden van Unit4 Financial Planning & Analysis 

Waarom Diesis


Ben je op zoek naar een persoonlijke en flexibele kennispartner op het gebied van Financial Planning & Analysis?

Dan ben je bij Diesis aan het juiste adres! We bieden totale ontzorging op het gebied van Unit4 FP&A en leveren daarnaast ondersteunende, zelfontwikkelde oplossingen.

Lees verder

FP&A_Select badge

diesis-unit4-logobar12

 

Neem contact op  of  Download onze brochure